Moorland championat

kom 3a idag i moorland championat! men tack vare att min dator laggade och gjorde så att jag red in i ett staket missade jag första platsen... får hoppas att det går bättre ikväll kl 8! :))

Bloggar??

Äre någon av er som läser min blogg som själv har en SS blogg men inte står med bland de bloggar som finns bland länkarna? :) kommentera isåfall detta inlägget med erat SS namn och länk till bloggen så finns din blogg med inom kort! :)


Jag vann!!

yeeaa! :D:D
guuuld! :D:D

OOOOHPS


familjeproblem?

varför står egentligen Gretchen så långt bot från sina föräldrar? när hon nu äntligen kommit tillbaka till dem kan hon väll stå vid dem istället för såhär långt bort! kan det ha hänt någonting? har de något tillfälligt familjeproblem kanske?

Vaaar?

någon som vet vart detta schabrak finns?? vill haaa!!! såg det på en häst som stod utanför Café pinta! :3

hur?

såg denna tjj stå och dansa bredvid DJ-båset och det konstigaste är nog att man såt igenom henne! O.O... altså att hon var genomskinlig!... weird.

dansa dansa dansa pausa

full fart på discot ikväll! jag och Emelie kom nyss dit och det är fullsmockat på dansgolvet! som tur var hittade vi vårt egna lilla hörn! ;D

Rosetter

idag har man köpt rosetter! ^^ har väll typ aldrig riktigt tyckt om rosetter och andra dekorationer men lixom när jag väl köpte en ville man ju typ köpa alla! 8D kunde bara köpa 4st annars hade jag vart helt pank! ;D men jag är iaf nöjd! :3

Flyttat!

yepp! idag bestämde jag mig för att det var dags för en förändring.. de senaste dagarna har jag inte varit så aktiv med bloggendet.. men iaf så har jag istället under de senaste dagarna kollat runt på några fina hus i silverglade som vart till salu! och mitt val föll för ett av husen i valedalebyn! :3 gillar det verkligen! huset ligger precis vid silversongfloden och jag behöver bara gå över bron för att ta mig till Fire som nu även står i VD-stallet! ^^ och en fördel är ju också att jag har nära till paddoken så att jag kan snabbt komma till träningen varje dag! ^^

Solens Cirkel..

Idag började min träning för att bli "Gillad" med Solens Cirkel! Elizabeth tog mig till paddoken uppe i bergen vid VD och tränade mig! :)
Nichole Starrock... The girl on fire! 8D
gömma, gömma, gömma sig! 8D
Kallade på min instruktör som ska hjälpa mig att uppnå ryktesnivån Gillad! 8D 8D
 

StarCoins

köpte nyss 400sc och eftersom att det är dubbelt i helgen så har jag nu 1084sc! :D (fick 800sc när jag köpte och lite innan också) funderar på att köpa mer! ;D


Dagens Outfit

Keps: Vingården
Jacka: SGB
Kjol: Valedale
Stövlar: Fiskebyn
 
Träns: - (minns inte)
Sadel: - (minns inte)
Schabrak: Valedale

Nya paddoken med..

är med Nicole just nu! :3 vi är i paradiset ovanför den nya paddoken i VD! :D Poffi var också med först men fick lov att logga ut innan jag hann ta bild!

Tävlingsbidrag

här är mitt tävlingsbidrag till Lilys bloggtävling på SSW.se! detta är den finaste bilden jag tagit på SSO! :)

 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus