Tulpan tjuvar

Dagens uppdatering var rättså bra! 
Jag gillar championat och jag hissar verkligen kläderna! tyckte att tröjorna var ganska söta och kan säga att jag verkligen är "in love" med tränset! såå fiint!
 
Men jag köpte ett par byxor och en t-shirt som jag satte ihop till en liten trädgårdsjobbar outfit! ;D 
Red runt i hela SGB och GÅD för att leta på passande träns! slutade med att jag stod där med 4st träns som jag köpte och hade ingen aning om vilket som passade bäst! ;D
Bestämde mig väll halvt för ett blått westernträns.
 
Red ialafall ned till trädgården efter att ha stått och grubblat över tränsen i nästan en kvart, tänkte att trädgården skulle få se min outfit men det var jag som skulle få se något när jag kom ned! 
Alla fina tulpaner var borta! det var bara några små stjälkar som stack upp ur jorden! Känner nästan på mig att jordekorrarna har varit i farten igen.. Måste berätta detta för mamma och pappa men jag tror jag väntar och ser hur det ser ut imorgon innan jag säger något till dem, man ska inte förhasta sig! :)
Här ser ni även min outfit! ;D

Utrustning & nya medaljer

Sso hann publicera uppdateringen på hemsidan innan de stängde ner servern och man kunde höra missnöje från flera personer på sso. De som klagade tyckte att dagens uppdatering var aldeles för liten, när jag hör någon som säger så tänker jag på vad det egentligen vi fick förra veckan då vi fick en ny butik, en ny ryktesfraktion, uppdrag och tillgång till att köpa 8st hästar! 
Förra veckan var det ju en ganska stor uppdatering och man ska inte förvänta sig så jätte mycket veckan efter men att starta ett nytt championat är välldigt stort, det är inte så lätt att hålla ihop allt när flera spelare ska köra lopp samtidigt och emot varandra!
 
Jag är ganska nyfiken på hur de nya rosetterna kommer att se ut och hur kläderna och utrustningen kommer att se ut! Nyfikenheten av hur häst utrustingen kommer att se ut är stor! 
Kläderna som redan finns är välldigt trädgårdsinspirérade, så jag undrar verkligen hur de har fått till alla träns, sadlar & schabrak. 
Skulle vara fint med blommmönster och färger ifrån själva trädgården! 
 
Men nu är det bara att vänta tills servern öppnar igen, det finns inte så mycket annat att göra! :)
Den en gång så vackra trädgården, börjar se ut som den en gång gjorde!

Ödesryttarnas gårdar?

Det finns mycket att fundera på som gäller Trdgården som sakta men säkert växer fram.
Jag har tänkt ganska mycket på detta och tror ganska säkert att det kommer att finnas 4st "gårdar" i trädgården, Solgården och mångården finns i stort sett men det är ju 2 styckna kvar. 
De 2 som inte är klara tror jag kommer att heta Stjärngården och Blixtgården, pga att detta är sso, nästan allt är en del av äventyren! 
Jag tror även att de ska komma eftersom att det fyra ödesryttarna Anne, Linda, Lisa och Alex har olika tecken, Anne = Sol, Linda = Måne, Lisa = Stjärna & Alex = Blixt.
 
Hela trädgården kanske har en stor betydelse längre fram i huvudberättelsen! 
Det kanske var så att när de första gången byggde upp trädgården var det för de fyra ödesryttarna, det är deras olika "gårdar".
 
Vet inte om jag kan få ut allt jag har i huvudet just nu har tänkt på detta hela dagen och är sjuk så tänker inte helt klart just nu.
Allt fladdrar mest omkring men en sak är säkert att trädgården kommer att vara med i huvudberättelsen! Är faktiskt ganska säker på det! Imorgon ska jag se om jag kan finna någon som vill ge mig lite spoilers över om det blir en till "gård". 
Vet att inlägget blev ganska rörigt men jag har så svårt att lixom skriva "prydligt" när jag är glad och bara vill berätta mina tankar! 

Flygtur

Jag tog en liten flygtur över Vingården och Marleys idag! 
Efter ett tag så spunka ur totalt när jag började fota så det blev bara 2t bilder!
Jag tog min systers gamla laptop och det gick sjuuukt seeegt.. och vet inte om alla filer blev installerade när jag logga in eftersom att alla broar är vita och en del av staketet vid Marley hade blivit svart! ;D Vattnet blev också svart! var säkert mer som var failat men jag hann bara se det! :)
 

Jobb med resultat

Har nu i snart en hel veckas tid hjälpt mamma och pappa med trädgården. Det har väll inte varit särskilt lätt men det har varit superkul! 
Tyvvär är vi långt ifrån klara men det spelar ingen roll, huvudsaken är att vi gör en sak i taget och gör det bästa av situationerna. 
Så småningom kommer hela trädgården bli klar! Änsålänge har vi fått klart solgården och Mångården är inte långt ifrån klart, förmodligen blir vi klara där imorgon. Det enda som behöver göras i mångården är att skörda nu, om inte något annat dyker upp förstås.
I Solgården har vi haft en del problem med jordekorrar som verkar gilla att gräva hål i blomrabatterna, som tur var kan vi skicka de små förstörarna till Steve.
 
När vi har gjort klart i mångården vet jag inte riktigt vart vi ska fortsätta, mamma och pappa vill inte avslöja det för mig men jag har mina små aningar. Denna trädgård har ju funnits tidigare långt tillbaka i tiden vad jag vet och hade även då namn. Det är från den tiden som de delade in trädgården i olika "gårdar" som ja Solgården och Mångården, om mina aningar stämmer så kommer de andra två gårdarna som vi ska fixa till att heta "Stjärngården" och "Blixtgården". 
Varför jag tror det är pga av allt som har hänt, all ondska, Lisa och Anne, ödesryttarna över huvudtaget. 
Aja jag kommer att berätta mer om mina små funderingar senare! 
Trädgården är verkligen en helt underbar plats och det är mycket bättre än vad jag hade förväntat mig! 
Det blev jättefint med den lilla dammen i solgården, med ankor och allt! Ni skulle veta vad paff vi blev när vi kom ut till trädgården en morgon och såg dem simma omkring, ingen av oss visste varifrån de kommit men de gav bara trädgården en liten extra tusch!
 
Baronessan var ned en dag och kollade hur det gick och hon blev alldeles förtjust när hon såg mammas Penséer, så hon ville tillockmed att vi skulle plantera ut några i de vita krukorna som finns kring Vingården. 
Självklart fixade jag det och det blev hur fint som hellst.
Baronessan har änsålänge inte sett Tulpanerna i Mångården men jag tror nog att hon kommer ned och tar en till snart igen. 
Jag har varit så upptagen av trädgården att jag knappt har hunnit rida hästarna, Fy Nicho! Nej men jag har tagit med mig Adoo ner till trädgården varje dag. Det känndes mest rätt att han följer med dit eftersom att det var av mamma och pappa som jag fick honom! De andra har mest stått i stallet, Frostie har jag varit ute och levlat några kvällar men så kan jag ju inte hålla på i längden känns bättre om jag rider ut mitt på dagen så att de får se lite solljus ialafall. Fire har kommit ut på ett par championat fast inge mer och Darkshadow har bara kommit ut på någon enstaka tur runt vingården. 
Jag får skärpa till mig nu! Jag kan inte bara låta dem stå still men det är ju såklart mycket arbete med trädgården, det får bli någon längre rast i dagarna framöver så att jag hinner rida mina änglar <3.
Haha har varit beroende av att fota i trädgården och det förstår man ju varför! de är ju så himmla vackert, har fyllt hela kameran med bilder därifrån.
 

Förlåt mig..

Hmm.. ja, tidigare eller rättare sagt förra veckan utlovade jag att jag skulle bli bättre när det gäller bloggandet... och vi kan ju se hur det har gått! 
Har varit sjuk idag men har ändå inte haft tiden till att blogga pga att min mamma (irl) fyllde år, så det har varit folk här hela dagen. 
Imorgon kommer jag också vara hemma så jag kommer att blogga då, i promise! :)<3

Trädgårdsjobb

Nu har jag hjälpt mina föräldrar med trädgården, såklart så är det inte klart men vi har då ialafall börjat!
Det kommer att bli superfint när det blir klart men det kommer nog ta ett par dagar.
Just nu håller mamma på att såga ned träd och buskar som växer helt galet, så jag får nog ta och vänta tills imorgon innan jag kan fortsätta.
 
Affären har de även fått igång sin affär, vilket är superkul med tanke på att jag kommer att få jobba där någon gång när de behöver hjälp! :D
Tyvvär så kan man inte köpa så mycket än, de har bestämt att man måste få högre ranking med vingårdens trädgårdsmästare innan man kan köpa vissa saker. Att de har så är ju ganska smart för då tar inte alla saker slut på en gång! :)
 

Info ~ Airblood

Airblood eller Aboo som jag kallar honom är en valack på 8år.
Han har växt upp i byn HillCrest som ligger uppe i Jorviks berg, där har han blivit tränad och ompysslad i hela sitt liv.
Under den tiden jag bodde i HillCrest var Aboo min enda häst men när jag flyttade fick andra tjejer i byn rida honom.
Aboo kom till Silverglade när han var 8år, mina föräldrar tog med sig honom när de flyttade till Vingårdens trädgård.
När han flyttade tillbaka till mitt stall var han en ganska lat kille som mest var intresserad av gräset än av att göra sitt bästa under våra träningspass.
Han har tidigare blivit tränad i Terräng, hoppning och dressyr men har inte någon stor erfarenhet av något av dem, visst han kan grunderna men kan utvecklas mycket. 
Idag är han däremot vältränad och har fokus på sin uppgift, han är verkligen en dröm att rida och alla borde ha en lika bra häst som Aboo!
 
Mina planer för Aboo är att försöka träna honom i alla grenar, så att han kan utvecklas i det som han redan har grunderna i.

Info ~ Lemonheart

Lemonheart ellr Nemo som han kallas är en 15årig Jorvikisk ponny som är uppvuxen i Skördebygdens södra delar.
Nemo växte upp på en gård som är inriktad på ponnygalopp och att ta fram hopphästar i elitklass, han bodde där i 10 år innan han köptes av familjen Jarlasson som bor vid Jorvik Stallet.
Familjen Jarlasson tränade honom flitigt och deltog i många galopptävlingar där de fick fina placeringar men den glädjen varade bara i 4år då Nemo under ett lopp fått en spik i hoven och fick genomgå flera svåra behandlingar.
Läkarna tyckte att det var bäst om Nemo fick en ny ägare bara för att han skulle få en nystart efter behandlingen, såklart tyckte familjen Jarlasson att läkaren var helt galen när han sa vad han tyckte.
Det slutade med att Nemo fick stanna hos familjen Jarlasson men efter ett tag märkte dem att de inte kunde ha kvar honom, de hade inte tillräckligt med tid för honom så de kontaktade mig eftersom att jag en gång hade berättat för dem att jag var intresserad av att köpa en ponny.
Idag bor han i Jorvik stallet och har inte långt till sina gamla ägare som bor ute på padockön som brukar hälsa på honom lite då och då.
 
Namn: Lemonheart
Smeknamn: Nemo
Ålder: 15år
Ras: Jorvikisk ponny
Mankhöjd: 136cm
Kön: valack
 
 

Varmt välkommna..

Nu är det såhär att jag har glada nyheter! :D
Medans jag hade min lilla bloggpaus hände något superkul! Nämligen att min mamma och pappa har flyttat till Silverglade! Tidigare har de bott i Hill Crest den lilla byn jag är född och uppväxt i. De bor nu i ett litet hus nedanför Vingården. Huset har en superfin utsikt över Gyllenbladen skogen och bort mot Jorvik, de har en stor trädgård som är välldigt vildvuxen i nuläget men det ska de fixa till! :) 
Mamma är en riktig affärsmänniska som gillar att sälja saker, så de har tänkt att öppna en liten Star Shop precis vid huset! ^^
 
Juste ja! Jag kanske ska presentera dem! Till vänster om mig är min pappa Björn och till höger min mamma Agnetha! :)
 
Såklart blev jag överraskad när jag träffade dem och glad, jag har inte sett dem på ett helt år! Bara att dem har flyttat hit är ju såklart som en stor present till mig, men sedan visade det sig att de hade med sig en välldigt stor present! De hade nämligen tagit med sig en häst till mig! *_* Jag vet! EN HÄST! Om jag hade vetat om detta hade de absolut inte behövt tagit med någonting.
Hästen de tog med är ett Holländskt varmblod vid namn Airblood, han är supergullig <3 Ni kommer såklart få mer info om honom senare! :)

Info ~ Icequeen

Icequeen är det ståtliga stoet i min lilla flock.
Hon är en 16årig frieser som har väldigt varierande temprament, vem som hellst får röra vid henne. 
Man får vara försiktig och inte göra för plötsliga rörelser i hennes närhet om man är en person hon inte är van vid.
Även om hon lätt blir irriterad eller rädd är hon oftast snäll och pigg vid uteritter eller träningspass.
Icequeen är ett sto som har vart med om välldigt mycket och det är såklart en stor anledning till hennes temprament och varför hon är så reserverad. 
Det är så att hon växte upp på en gård i norra Dinosauriens dal och fick slita varje dag, det snöade nästan konstant i området där hon bodde i ett par år, så det var välldigt svårt att ta sig någonstans.
Flera av hästarna på gården svalt ihjäl på grund av att ägarna inte kunde hämta mat till sina hästar eftersom att alla vägar var igensnöade och inte kunde någon ta sig dit med bil. 
Så flera gånger varje vecka fick Icequeen följa med till Valedale för att hämta hem foder till sig själv och dem andra hästarna, hon fick lov att pulsa genom den tunga snön flera mil med sin dåvarande ägare vid sin sida.
När all snö äntligen började smälta bort från vägarna så att bilar kunde ta sig fram där igen bestämdes det att alla hästar som hade överlevt skulle flyttas till Valedale så att de skulle få chansen att leva ett bättre liv.
Icequeen hade bott i Valedale i 3 år när jag fick syn på henne, en tjej försökte rida henne uppe i bergspadocken när jag kom och erbjöd henne hjälp. 
Claire stod vid staketet och såg på när jag ledde omkring Icequeen i paddoken med tjejen på ryggen, efteråt frågade Claire mig om jag skulle kunna tänka mig att börja rida Icequeen ett par gånger i veckan.
Efter att har ridit henne 3 gånger per vecka i ungefär en månad fick jag köpa min drottning som jag bara blev mer och mer fäst vid! 
 
Namn: Icequeen
Smeknamn: har inget
Ålder: 16år
Mankhöjd: 168cm
Kön: Sto                           
 

Info ~ Firewarrior

Firewarrior är den häst som jag har ägt längst! 
Han är den som jag har upplevt många spännande äventyr med och stora förändringar.
 
Jag kallar Firewarrior oftast för Fire eftersom att det är ganska lätt och låter lite coolt! 
Fire är ett jorvikiskt fullblod på 7år och används mest till hoppning. Vi tränar även terräng men det är mest i andrahands val.
Han är svart med vit man och svans, Thomas Moorland sa att han har ärvt det av sina föräldrar och att han är en nästan exakt kopia av sin far. 
Tyvvär lever inte Fire's föräldrar längre, jag hade gärna låtit Fire få träffa dem.
Fire är född och uppvuxen i Firgrove, hans ägare var en kvinna i 30års åldern. Hon bestämde sig för att låta Firewarrior bli en låne häst i Moorland för de som kommer över sommrarna för att rida. 
Han var då 3år när han flyttade till Moorland och var redan då välldigt hoppglad men busig! ;) 
 
Jag fick Fire när jag kom till Moorland för första gången, det var en sommar som jag hade tänkt att tillbringa i Silverglade för att utveckla min ridning.
Fire blev min låne häst över sommaren, vi klickade direkt och blev snabbt bästisar. 
Thomas verkade ha sett det efterssom att han lät mig behålla Fire efter sommaren. Utan att jag visste det hade han ringt till Fire's ägare och berättat om mig och Fire, de hade kommit överens om att jag fick köpa Fire för en summa jorvik shillings. 
Det var den bästa dagen i mitt liv då jag fick köpa Fire!
 

Presentation ~ IRL

 

Hej igen!

Ja hej på er! 
Nu var det ett tag sedan jag bloggade pga min lilla bloggpaus men det kommer det att bli ändring på nu!
Jag har fått in en liten ny gammal design! hade ju denna förut fasst i andra färger! ^^
Imorgon kommer det att komma ut lite mer ordentliga inlägg, inte som detta precis! ;D
Mina hästar måste presenteras och det ska även jag göras! ;) Ni kommer att få ett inlägg om mig IRL som kommer att komma upp imorgon! :) lördag, Söndag, Måndag & Tisdag kommer det att komma upp info inlägg om mina hästar! 1 häst per dag så att inte allt kommer på samma gång. 
Det kommer såklart inte bara vara det utan det kommer att komma ut andra inlägg också! ;)
 
känns sjönt att komma tbx till bloggen! ^^

Bloggpaus

Som ni har märkt så har jag inte bloggat nu på ett tag och det beror på att jag har varit nere i Linköping och hälsat på vid min syster!
Så man kan väll beskriva det som en ofrivillig bloggpaus! 
 
Nu är det såhär att det kommer att komma en till bloggpaus som jag tar nu fast denna gång är den mer medveten!
Det är såhär att jag kommer att vara borta i ett par dagar nu denna vecka så kommer inte kunna blogga eller logga in på sso under den tiden! Anledningen till att jag är borta är för att jag ska till Stockholm imorgon bitti och på kvällen bär det av till Friends arena för att se ONE DIRECTION!!! ska bli sjukt kul och som jag har längtat! :D :D ^^
 
Nästa vecka tror jag att jag kommer tillbaka och då ska jag lixom börja om på nytt med ett litet inlägg om vem jag är (IRL), karaktären Nichole Starrock, ny bloggdesign och info om ALLA mina hästar! 
När det gäller infon om mina hästar så kommer jag att skriva om en häst per dag! ;) :)
 
Men ialafall så TROR jag bara att jag kommer tillbaka nästa vecka! det beror lite på när den nya bloggdesignen blir klar! :) 
 

Startat om på nytt..

Som jag tidigare idag så funderar jag på att "börja om på nytt och det har jag nu på sätt och vis gjort! 
Jag har flyttat till Vingården, är nu mera ägare av 5styckna hästar och har gått med i klubben Moon Warriors!
Tänker göra ett inlägg här på bloggen där jag presenterar mig lite mer som "mig själv" altså mig irl! :)
 
Men nu ger jag er ett par bilder ifrån kvällen med MW! (Moon warriors) 

Man kan ju undra...

...hur jag tänker!
Darkshadow, Ashpeak, Frosttear, Firewarrior & Airblood.

Okej då..

jag kunde inte motstå denna skönheten när jag nyss var och besökte Valedale för att se vad som fanns i starshopen.
 
Denna snygging heter Darkshadow och är en 5årig hingst! :) Mer info kommer när jag har lärt känna honom bättre! Detsamma gäller Airblood! :)

Vad är det som händer?

Jag vet inte vad det är med mig nu..
Jag säljer Basse, köper en ny häst som jag nu funderar på att sälja.
Firgrove som har varit mitt hem en lång tid känns inte som mitt hem längre och jag har fått planer på att flytta men jag vet inte vart.
De underbara klubbarna som jag senast var med i (Frost Rainbows & Ocean Panthers) slutade jag i men inte på grund av dem utan pågrund av mig. 
Fire har fått stå i stallet själv utan att få kommit ut nu i en lång period de senaste veckorna och har tillockmed glömt bort att jag måste utfodra honom.
Jag har inte heller skött mig när det gäller bloggandet, bloggen har varit död på inlägg nu i 2dagar ungefär och det beror på att jag har börjat få upp ögonen för mitt liv utanför sso också. Innan kan det ha varit så att någon har frågat mig om vi ska hitta på nått elr åka till stan och shoppa, då har jag brukat komma på någon bortförklaring till varför jag inte kan men aldrig sagt att jag ska hem och spela sso.
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt sso liv just nu, om jag ska fortsätta som innan och rida alla banor varje dag och levla mina pollar och bli allmänt osynlig för varje dag eller om jag ska flytta och typ starta om på nytt. Kan starta om på nytt här på bloggen också skriva lite om mig som sso personen och IRL personen Nichole Starrock! 
Vad tycker ni om det? att starta om på nytt?
Har funderat på att kanske flytta till Fort Pinta, där är det så mysigt med stränderna och de vackra träden! Känner mig alltid glad när jag är där.
Varje gång jag rider omkring i Firgrove nu efter att jag sålt Basse ser jag endast den vackra Morgan hästen som står och ser mot mig borta i stallet. Problemet med det är att jag har sålt honom, han kommer inte komma in i mitt liv på ett bra tag. 
Senare kanske jag köper tillbaka honom men inte nu, jag klarar det inte just nu.

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus