Vet inte...

Vet inte riktigt hur jag ska göra nu..
Om jag ska ta en paus igen eller fortsätta.
Jag kommer hem vid 9-10 tiden på kvällarna och vill då hellst inte göra någonting. Brukar göra dem blåa då men hinner i stort sett inget mer, Jag vill blogga men då kommer det bara bli stress inlägg som inte kommer att ha någon särskild baktanke.
Så.. jag kommer att ta en paus i några veckor elr nån månad, vet inte iktigt hur länge men jag känner att det är bäst så när min tid inte räcker till! :/

Jorvikstallets championat

Deltog i Jorvikstallets championat för en stund sedan och kan lungt säga att detta är ett av mina favoritchampionat! Har inte tävlat i championat på länge så det var kul att komma igång igen, var tidigare inte så positivt inställd till att det skulle komma ännu ett championat men det ångrar jag nu! ;)
Slutade på en 10:onde plats efter många omvägar! :3
 

Fotboll

Hej! förlåt mig för den usla uppdateringen men jag var borta hela dagen igår eftersom att jag åkte iväg på fotbollsmatch. Jag var nämligen till Friends Arena för att förhoppningsvis se Sverige vinna emot Portugal och gå till VM, men så blev det ju inte.
Iallafall så åkte jag direkt efter skolan och kom hem klockan 3på onsdagmorgonen, hade tänkt att jag skulle skriva ett inlägg och berätta vart jag var men hade aldrig tid och så ville jag spara på mitt batteri i mobilen!

Jag är ialafall tillbaka nu efter ännu en lång dag! :) Ska gå och ta mig en lussebulle och sedan blir det raka vägen in på sso! :D

Hur hittade jag sso?

Tänkte berätta för er hur jag hittade till sso! Det var under våren 2012 när jag satt och spelade starstable legacy som jag kom på att det var ett bra tag sedan jag spelade Vinterryttaren. Såklart så hittade jag det inte så jag började istället kolla runt på olika sidor som hitta.se, tradera mm, för att se om det var någon som ville sälja sina starstable spel. Dock så letade jag utan resultat.
Några dagar senare fick jag syn på en länk på facebook till Starstable fast som nu var ett online spel!
Jag skapade snabbt ett konto och började spela men när gratis uppdragen tog slut ville jag bara ha mer och gjorde då ännu ett konto och så fortsatte det så.
Jag hade nog skapat minst 5 stycken olika konton innan jag skaffade Nichole Starrock som nu idag är det enda kontot jag spelar på.
Anledningen till att jag fastnade för spelet är nog mest för att jag i början saknade spelen med "årstidsryttarna" så mycket och det kändes inte precis som en slump att jag skulle hitta till online verisionen bara några dagar efter att jag letat efter PC- spelen! Den största anledingen är nog handlingen i uppdragen samt mina vänner som jag hade då, under våren när jag började känndes det som att ingen skrek ut saker eller bråkade i den globala chatten som då var en stallchatt som endast fans vid stall och i byar. 
Om man som ny frågade om hjälp var det för det mesta en eller fler personer som var villaga att hjälpa en, det är nog en stor skillnad från då och nu. Men men det var inte det som detta skulle handla om.
 
Detta är den första headern som jag hade här på bloggen och är nog den äldsta bilden som jag har sparad på min dator! :)
Den första bilden jag redigerade någonsin! Känns som att jag var bättre då än nu! ;)
 
 
 
 

I'm home

Kom nyss hem igen efter en dag i skolan och innebandyträningen!
Tog med mig mina innebandy kläder och klubba till skolan för att sedan kunna åka direkt till träningen men det gjorde jag ändå i onödan.
Jag satt bredvid i stortsett hela träningen pga min förkylning, så om jag hade tänkt till lite tidigare så hade jag vart hemma hela kvällen istället för att tillbringa 1 och en halv timme i innebandyn på en stol.

Ska logga in nu och så att jag får något gjort innan jag går och lägger mig, är inte förkyld så ofta men det är väll ett sätt för min kropp att säga ifrån när jag tränar för mycket antar jag. Ibland an det vara skönt med vila.
 
Om ni har lust så kan ni kika in min Spotify lista som jag oftast lyssnar på medans jag spelar sso, om jag inte har bakgrundsmusiken igång! Är även den lista som jag lyssnar på innan matcher samt träningar för att tagga igång! :)
Innebandy <--- tryck här! :) (är min snälla pappa's Spotify om ni funderar över namnet..) ;)

Dundersvårt

Idag blev jag vänligt iställd med den södra avdelningen av Jorviks fiskeklubb, det betyde att jag skulle få ta mig ann Dunderlaxen.
Det var verkligen inte lätt och jag tror att jag fick lov att byta fiskeställe minst 5gånger för att det där snabba monstret smet hela tiden.
Eftersom att detta bara var den första legendariska fisken i Skördebygden och enligt mig svårare att fånga än de i Silverglade och GÅD, så borde nästa legendariska fisk bli en ännu större utmaning.
Jag tycker och tror att dest högre rykte vi får desto svårare blir det att fånga de legendariska fiskarna, eftersom att Mr. Pike är så övertygad om att vi inte är redo än för nästa fisk så borde den vara svårare eller så är den farligare..
Nästa fisk är iallafall Ultrasillen och om jag ska bedömma den efter namnet så känns det som att det är en snabb rackare och har som det verkar på Mr. Pike dödat flera fiskare. 
Det kommer att bli spännande, men om jag ska kunna fiska den rackaren så får jag kämpa på med de dagliga uppdragen som jag just nu ligger en dag efter med! ;)
 
 
 

Första glasögonen

Har aldrig köpt ett par glasögon tidigare här på sso, bara fått som LT presenter så dessa blir mina första!
Bestämde mig igår kväll för att köpa dem och det är jag glad för, dem är verkligen sjukt snygga och dem är nästan likadana som dem jag har IRL förutom att dessa är aningen mindre, men jag är helt förälskad i dem!
Ska ut och fiska nu så vi får hoppas att min timeing i fisket är bättre nu med nya brillor! ;)
 
 
 

Förskyld

blogg aktiviteten har väll inte varit på topp idag och det har sina anledningar. Har idag spelat innebandymatch och även kännt mig kanska hänging, just nu rinner det för fullt ur näsan och halsen gör ont så vill bara ligga framför tvn och inte göra någonting. Det enda positiva med den här dagen är väll att jag gjorde våra enda mål i innebandy matchen som slutade i förlust med 2-9.

Min nästa häst?

Nu har jag nästan kommit upp i level 10 med Nemo så det har börjat dragit igång mina tankar på mitt nästa häst köp.
Det finns många hästar som jag skulle kunna tänka mig att köpa men mitt val står nog mest mellan dessa 4.
Oldenburgare - Fort Pinta.
Har gillat denna ända sedan den kom till FP men har aldrig vågat köpa den eftersom att jag är orolig att det inte kommer att vara en "Nicho" häst!
Jorvikisk ponny - Fort Pinta.
Älskar denna lilla filur, jag gillar färgen och det söta huvudet. Helt klart en ponny för mig! Dock så vet jag inte om jag vill ha en ponny som mitt nästa köp.
Appaloosa - Marley's.
Åååååh! Kan inte annat än vara avundsjuk på alla som har denna sjönheten. Om ni inte visste det så är Pippi Långstrump en av mina barndoms favoriter och har då alltid gillat Lillagubben. Jag gillar vita och svarta hästar så en vit appaloosa med svarta prickar är ju lixom helt perfekt! Vet dock icte varför jag inte har köpt den än.
Paint, Tobiano - Marley's.
Detta är en häst som bara har växt och växt i mina ögon. Först när den kom så var detta den häst jag gillade minst av painthästarna men nu har jag insett att den är riktigt vacker. Varje gång jag rider förbi Marley's gård nu för tiden tar jag mig alltid tid till att kolla in denhär skönheten!
 
 

Något jag bara måste ha!

är dessa glasögon! Har gått och kollat på dem ett bra tag nu och vill bara ha dem mer och mer, men kan inte bestämma mig för om jag ska vänta tills jag levlat klart Nemo och därmed bryta mitt löfte om att inte köpa något under tiden jag levlar, eller... ja bryta löftet!
Tänker fundera tills imorgon då vi får veckopeng! :3

Fiskedax

Nu när vi ändå har fått fler fiske uppdrag kan man ju lika gärna göra det om man inte har något att göra. Det är sällan jag har tid över när dem blåa i Skördebygden är gjorda men på fredagar har jag oförskämt mycket tid eftersom att jag slutar skolan vid klockan 1! Ska dra mig bort till Silverglade för att någon gång bli beundrad med fiskeklubben. Tror att jag har satt min fot i Silverglade ungefär en gång i veckan sedan Skördebygden öppnade, jag har nästan glömt bort Silverglade och det känns nästan hemskt. Silverglade är där allt har hänt än så länge, det är i Silverglade som vi fick starta vårat äventyr i sso, så det är riktigt synd att det ska behöva komma i andrahand nu när Skördebygden öppnade. Man kan ju bara hoppas att spelara drar sig tillbaka till Silverglade sakta men säker nu när julen närmar sig! :)
 
 

Ny header!

Nu har den nya header kommit upp som är gjord av April Starwood!
Den är riktigt fin och jag vill tacka henne sjukt mycket för den! :)
 Klicka på bilden för att förstora! :)
 
Kolla in Aprils blogg om ni inte redan har gjort det --->: Starstableonline.se

Inget jobb idag

Imorse innan jag gick till skolan tänkte jag logga in och göra lite dagliga uppdrag samt utfodra mina hästar, men när jag kom till Ms. Drake hade hon inget uppdrag till mig.
Ikonen ovanför hennes huvud var borta och hon ville inte heller prata, så jag fick göra de andra uppdragen istället... utom fisket! 
 

En förändring

Igår besäkte jag den nya skönhetssalongen i centrala Jarlaheim, en super mysig salong vid namn "Sallon Belle".
Jag kikade runt lite inne i salongen innan jag satte mig ne för att kika lite i katalogerna de hade där, det fanns flera fina frisyrer och sminkningar man kunde välja på och jag satt där ett bra tag.
Mitt intresse fastnade för att skaffa mig långt, brunt hår med lite ljusare slingor, eftersom att jag hade så pass kort hår satte dem i hårförlängning åt mig som blev toppen!
Resultatet blev supersnyggt men jag kände att mitt tidigare smink inte riktigt passade till håret så jag red runt till alla skönhetssalonger i Jorvik tills jag fastnade för ett smink i Fiskebyn!
Har alltid gillat röda läppar och har alltid haft det sedan jag började medsmink, det känns som jag!
Dock så har inte detta smink lika lysande röda läppar som jag haft tidigare men jag gillar det ändå, har haft detta smink tidigare och jag minns att jag gillade det även då.
Är riktigt nöjd med resultatet!
 
 

Nu var vi här igen

Det känndes riktigt jobbigt att behöva ta fram fiskespöet ur garderoben igen, har inte ens blivit beundrad med jorviks fiskeklubb och nu öppnar en ny ryktes avdelning med fisket! 
Man får väll bita i och bara se glad ut även om man inte vill göra något annat än att bryta sönder det där förbaskade fiskespöet.
Nog om fisket.. imorgon kommer ni få en bild på den nya Nichole starrock! Rider just nu runt och letar smink som passar till min nya look! :) 
 
 

En ny Nicho kommer

Dagens uppdatering var en positiv överraskning!
Jag blev välldigt glad över att sso äntligen tänker höja lönen för några av dem dagliga uppdragen eftersom att man endast gjorde dem för ryktets skull tidigare.
Fisket blev jag även positiv över, tidigare hatade jag att fiska och gör det ännu men det enda som jag gillar med detta är att dem höjde ryktes poängen! Att fiska har alltid varit en plåga att göra även om man får mycket js för sitt slit men även om man får mycket pengar vill man också ha mer rykte så att det känns som att man kommer någonstans!
Förutom ryktet, pengarna och uppdragen (som jag måste in ch göra!!) så kom även en ny skönhetssalong!! ååh längtar efter att jag får se de nya frisyrerna, kommer helt klart byta om det finns någon jag gillar! Har nu haft mitt halvkorta bruna hår sen i början av sommaren och är mer än redo för en förändring!
Skönhetssalongen Salon Belle har öppnat upp portarna.

Onsdagsuppdateriing

Jag hoppas att....

hästön kommer, nya uppdrag och nya butiker öppnar.
 
jag tror att...

nya butiker öppnar, någon ny häst kommer och fler uppdrag kommer, kanske lite mer info om hästön kommer!

When my world is falling apart

ibland måste man bara släppa taget ett tag.. även det man älskar mest av allt <3
 

Fotoshoot

var ute och fotade lite bilder som jag har skickat till april, jag kom nämligen 3:a i hennes halloweentävling så ett av prisen var att få en header gjord av henne! Blir välldigt spännande! Så jag var ute och tog ett par bilder på mina fina hästar <3
Min drottning ute i solen. <3
 

övning ger färdighet

Nemo är nu uppe i level 9 och vi kämpar oss vidare!
 

När lusten försvinner

Jag vet inte vad det är med mig idag.. känner mig allmänt deppig och orkeslös. Innebandy träningen struntade jag i nu på kvällen och tänkte tillbringa resten av min tid vid sso, men jag vet inte det heller har ingen lust till det heller.. såå vi får se hur det blir med inlägg idag, ska göra dem blåa och sen se om spellusten kommer tillbaka.

Göra egna skor

I Jarlaheim's sydöstra sida ligger det en liten gränd.
Den är fylld med en tjock dimma som förmodligen kommer ifrån ässjan som finns i mitten av gränden.
Gränden känns välldigt mysig men även ganska övergiven med de 4 affärena som är igen bommade och tomt på NPC's.
En enda NPC finns där och hon heter Malin, hon står mitt emot ässjan.
Något jag har reagerat på i gränden är att det hänger en skylt med ett städ på, skylten hänger ovanför ässjan som det eldas i för fullt.
Om jag tror rätt så kommer det att öppnas en smedja där någon gång där vi kanske kan få smida våra egna hästskor, det fick vi ju göra i ett gammalt uppdrag som vi fick av smeden Conrad Marsdeen i Moorland.
Det skulle vara super kul ifall vi fick smida våra egna hästskor istället för att behöva köpa dem, men det tar nog ett par dagar att göra klart dem isåfall.
Vi skulle ju få skorna i prinsip gratis om det bara tar en enda dag för oss att göra klart dem, om man istället måste göra uppdrag varje dag för att få dem färdiga skulle det jämna ut sig mer eftersom att om man behöver ett par hästskor precis "nu" så måste man självklart rida och köpa dem.
Något som kanske är smart är att det kostar en mindre summa js eller sc för att få tillgång till smedjan så att man kan tillverka dem men det får absolut inte kosta lika mycket eller mer än om man köper dem färdiga i Valedale.
Det skulle kunna vara så att man typ en gång i månaden eller en gång per vecka kan besöka smedjan och göra ett par hästskor, anledningen till att jag vill ha det en gång i månaden/ veckan är för att annars kan man göra hur många som hellst på någon vecka och jag tycker att det är bättre om man får vänta.
Om man helt enkelt inte kan vänta en månad eller nån vecka så får man helt enkelt rida och köpa sig ett par! :)
 
Vad tycker ni om att ha en smedja där man skulle kunna göra sina egna hästskor? 
 
 

Dagens outfit

satte ihop en outfit förut idag utifrån den leopardmönstrade hjälmen som jag köpte igår kväll!
Blev ganska nöjd med resultatet men ska kika runt i butikerna som finns för att se om jag hittar något som passar ännu bättre! :)
Men detta blev ialafall resultatet som blev med de kläder jag har! 
 
Ryttare:
Hjälm: Jarlaheim
Jacka: Fiskebyn
Handskar: Vingården (?)
Byxor: Fiskebyn
Stövlar: LT present
 
Häst:
Träns: Valedale
Sadel: Uppdrag
Schabrak: GÅD
 
 
 

Påväg till kyrkan

Är just nu påväg till kyrkan för att gå på en gudstjänst. Jag går och konfirmerar mig var annan onsdag och då vill dem att man ska vara med på en gudstjänst en gång i månaden iallafall. Kommer tillbaka kring 13 tiden så vi ses då! :)

Ny hjälm!

Har länge letat efter en ny ridhjälm som jag kan använda och har kollat in den här ett bra tag nu, så efter min lilla levlings runda idag hade jag äntligen råd! ^^
Den är så grymt snygg! Måste bara sätta ihop en outfit med den imorgon! :D
 

Back home

Har nu äntligen kommit hem igen fån en lång dag med innebandy!
Är just nu ute på en liten levlings runda med Nemo som fortfarande står still i level 8, måste nog bättra mig lite på levlingssidan.
Tänkte även berätta att jag kom på en fin 3:dje plats i tävlingen som App höll i på sin blogg, superkul tycker jag! :D
Bloggar nog mer ikväll efter levlingen! :)

Bloggfri dag..

Idag har jag haft och har riktigt fullt upp! Fick lov att åka till skolan extra tidigt för att hinna träna inför en pjäs som jag är med i och har spelat upp under dagen. Nu under kvällen är jag inte heller hemma så vi får se om jag ens hinner med att logga in på sso idag.
Tänkte även berätta att morgondagen inte heller blir så aktiv eftersom att jag har 2 innebandymatcher på schemat! En kl 9 och en kl 12:30 båda är bortamatcher och tar ca 1h att åka till så vi får se, är nog hemma kring 18:00 tiden!

Min favorit..

Var ute på lite spökjakt igår och fick då ännu en till mask att använda!
Masken föreställer mörkerryttaren och är enligt mig den snyggaste masken som vi fått hitills, gjorde en outfit till den idag efter skolan! 
Tycker att Fire ser supersöt ut i det röda tränset! har inte använt det på jag vet inte hur länge men fint är det iallafall! 
 
 
 

Leave my heart open but it stays right here in its cage

 
One Direction - Story of my life
 

En level upp

Idag gick jag ÄNLIGEN upp i level 15, kändes så skönt att man inte behöver sitta och glo på en mätare som är 15xp ifrån att gå upp i level längre! 
Undra om sso tänkte på att de medlemar som inte har gått upp i level och som gjort alla uppdrag (förutom juluppdragen 2011) endast hade 15xp kvar, eftersom att man fick 15xp när man kört tävlingen.
Jag gillade faktiskt denna uppdatering även om jag inte har letat efter så många spöken...
Förutom tävlingen(som var awesome) och spökena så älskar jag verkligen de nya djuren! så söta, fast tänker dock inte köpa någon av dem eftersom att jag knappt använder de djur som jag redan har.
Resten av kvällen blir nog sso fri eftersom att jag måste plugga på till ett engelska prov som jag måste klara imorgon, har fullt upp i skolan denna vecka eftersom att jag är med och ska spela upp en teater samt visa upp en del av mitt skolarbete för Krister Fuglesang som besöker min skola på fredag. 
Så förutom att plugga till provet imorgon måste jag skriva rent en del texter som jag har skrivit om rymden på både svenskan och NO lektionerna.
Ska även försöka att få till ett par tidsinställda inlägg tills imorgon eftersom att jag inte riktigt vet om jag måste stanna längre i skolan eller inte pga att vi kanske måste träna lite mer på våran pjäs...
Jag kommer annars tillbaka på fredag om jag inte åker hem imorgon! 
 

Brutna tandens ö

Jag tror att de flesta har lagt märke till den lilla ön som ligger utanför Paddockön och som man kan se ifrån Stablebuck's.
På ön kan man se en ruin och en trasig bro som oturligt nog är enda vägen ut dit, men vad var det för hus och vad har hänt med det?
Det borde ju ha varit någon som har bott där en gång men vad kan ha hänt med husets ägare? Lämnade han stället eller började det brinna och personen dog inne i huset?
Egentligen vet vi ju inget om detta ställe, det enda som går är att gissa och komma på ännu fler frågor om detta ställe.
Något man kan fundera på är varför det heter "den brutna tandens ö", har det kanske en koppling till dess ägare eller till vad som kanske har hänt där? 
 
Anledningen till att jag skriver detta är för att jag själv är väldigt nyfiken på vad som väntar oss på ön och för att jag gärna vill höra vad ni har för tankar kring den! Så berätta era tankar om ön! :)
 
 

Morgonmys

På onsdagar har jag sovmorgon så jag har min första lektion vid 09:15 istället för 08:20! 
Så nu på morgonen har jag bara myst och pysslat med mina hästar inne i stallet! 
Senare idag kommer jag hem vid 18:00 ungefär eftersom att jag har innebandyträning med vårt skollag direkt efter skolan.
Har tänk att jag ska lägga upp ett schema på hur mina dagar ser ut, när jag börjar skolan och slutar, samt vilka tider jag har innebandyträningar så att ni kan hålla lite koll! :)
Jaja.. idag är det ialafall onsdagsuppdatering så man har en uppdatering att se fram emot tills man kommer hem! ^^
 
 

Vad händer?

Jag Hoppas att det kommer...
Nya uppdrag, nya affärer som öppnar och att araberna kommer.
 
Vad jag tror kommer...
Nya affärer, och nån ny häst.
 

Återskapa tävlingen?

På skördebygden finns det just nu bara 2st lopp, men förhoppningsvis kommer det fler.
Om ni kommer ihåg halloweenuppdragen från förra året så fick vi träffa två spöken, Mrs och Mr Hill om jag inte minns fel. 
Mr.Hill hittade vi uppe vid den övergivna ladan i Nilmer's högland, han berättade då om ett lopp som hade gått mellan Skördebygden och Silverglade. (tror att det var han som berättade detta.) Han berättade då att under en tävling så rasade bron och han/(Mrs.Hill) dog i raset.
 
Jag skulle gärna se att dem återskapar detta lopp, inte bara för att få fler lopp utan för att det skulle vara roligt med ett lopp som går mellan två områden!
Vad jag förstod var det ett välldigt svårt och att det var välldigt farligt att delta, men väldigt uppmärksammat.
Om de nu skulle starta detta lopp kan man ju bara undra vart det startar, det kanske startar vid Jorvik stallet och slutar i Moorland eller tvärt om. Det kanske leder runt dem glömda hedarna, vem vet? 
 
Vad skulle ni tycka om ett lopp mellan Skördebygden och Silverglade?
Skulle det vara roligt att ha ett sånt lopp?
Hur tror ni att banan skulle se ut isåfall?
Min första bild jag tog när jag red över bron för första gången, Manda följde mig över.
 

Perfect in pink

Ända sedan jag köpte Nemo har jag använt mer och mer rosa i mina outfits, men jag gillar det.
Har aldrig riktigt gilla rosa men kan erkänna att det är riktigt sött.
Min outfit just nu.
 
 
 

stallion of the cimarron

Bryan Adams - I will always return
Eftersom att jag är en riktig filmälskare måste jag nog säga att detta är min favorit av all filmmusik som jag har hört. 

Söthet slår seghet

Den senaste tiden har det vart Nemo som har varit den häst jag har ridit mest.
Det är många som tycker att ponnysarna är för sega och bara är jobbiga eftersom att man inte årkar levla dem. 
Själv har jag en enorm kärlek för dessa små busfrön som i mina ögon inte är det minsta sega, för min del får de vara hur sega som hellst bara de är lika söta.
Ponnysarna är speciella eftersom att de är mycket mindre än de andra hästarna och det är något med hästar som är annorlunda som får mig att smälta. 
Den såkallade ponnymanen som bara ponnysar kan ha får dem att få den där busiga glimten i ögonen som är väldigt söt hos ponnys.
Jag hoppas på att det kommer fler ponnys i framtiden men med lite mer varierade färger, tex så kom det ju en nästan identisk ponny till skördebygden fast den hade svart man och inte vit som den i Fort Pinta.
En av mina favoriter är den isabell färgade ponnyn som finns i FP, Isabell färgade hästar är bara "too die for" i mina ögon och när den ponnyn kom blev jag kär. 
Anledningen till att jag inte köpte den är nog för att jag hellre vill ha en "vanlig" häst som är isabell färgad, men om det inte kommer nån sådan häst snart slår jag nog till på ponnyn istället.
Men.. MEN den finaste ponnyn jag vet i sso är ju såklart den som jag har i min ägo.. Jag må va svag för isabellponnyn men Nemo är verkligen något extra.
Pownie power är det bästa som finns.<3
 
 
 

5 random saker

• Jag inte har hittat alla spöken än?
• Jag har vart medlem på sso sedan våren 2012? (mer än 1 1/2 år)
• Jag hade platina blondt hår i början av min sso tid?
• Jag har 5 andra konton som jag inte använder längre?
• Jag ligger efter med uppdragen i skördebygden?
 

Tidsinställda

Håller på att fixa lite tidsinställda inlägg som kommer att komma upp imorgon eftersom att jag har så lite datatid på måndagar! Har endast 40 min efter skolan då jag ska hinna hem, byta och och äta innan jag ska släpa mig till bussen för innebandyträning! Som tur var har jag mycket tid om söndagarna så bloggen kommer nog inte stå tom om måndagarna! :)

En blind groda..

var vad jag kände mig som för 30 min sedan.
Aboo fick följa med mig till ridhuset eftersom att Fire ska få vila lite efter att jag tog med honom ut på en tränings runda tidigare idag! (inlägg kommer)
Jag representerade Water roses i en hopptävling mot klubben Sneaky dragons. 
Vi blev indelade två och två i Water roses och detsamma blev de ifrån Sneaky dragons, vi blev sedan ihopsatta med de 2 från SD som blev en liten grupp. 
Det gällde att ta sig in bland de 2 första i gruppen för att få 1 poäng till sin klubb, vi var 3 olika grupper och man kunde samanlagt få 6poäng!
Vi i WR samlade ihop 4poäng medans SD då fick 2poäng! :)
 
Kan säga att detta var det galnaste tävlingen jag har varit med om! alla är så grymt duktiga och i slutet var det superjämt! Jag tävlade i den tredje och sista gruppen som det var mest krongel i. En i gruppen fick nämligen fatal mitt i loppet så vi fick lov att köra om men men båda jag och Myra som deltog ifrån WR tog en varsin poäng! :D
Bild från samlingen efter tävlingen.
 

everybody's got a place to hide

Union J - Beautiful life
Detta är en av mina favorit låtar, den har inte bara bra melodi den har även en väldigt bra text som kan få en på andra tankar. 
 
 

En morgon med arbete

Jag tror inte att jag har hunnit med att berätta detta för er men varje dag går jag runt i Jarlaheim och byter ut alla trasiga lampor runt om i staden. Det är nämligen så att jag jobbar som assistent till Jarlaheims vakt Gavin, om ni har träffat honom förstår ni nog varför han behöve en assistent!
Men iallafall så har jag idag gått runt och fyllt i alla övergångsställen som finns i staden med ny vit färg, så jag rekomenderar er att inte kliva på dem den närmaste timmen om det inte har torkat!
Jag gillar mitt jobb och jag får hyfsat med betalt också, förhoppningsvis har jag nog snart fått ihop till ett träns som jag har spanat in ända sedan jag kom hit till Jarlaheim. 
Arkiv bild.
 

Spökenas kväll

I Torsdags var det halloween, kvällen då små monster drar runt efter vägarna på jakt efter mer godis att lägga i sin kittel. Jag tycker att torsdagkvällen var ganska lungn, det var inte så många som kom och knackade på hemma hoss mig men några var det då iallafall. 
Enligt mig är nog halloween helgen en av mina favorit helger eftersom att jag gillar mörker och jag förknippar halloween ganska mycket med mörker, monster och spöken. 
Jag träffade på en tjej utanför Silvergladeslottets källardörr på eftermiddagen som verkade riktigt glad över att det äntligen har blivit halloween, dock så hade hon ganska fullt upp med en tävling som hon anordnade i källaren.
Hon lät mig testa tävlingen för att se om den var lagomt läskig så att alla barn som vill delta inte blir livrädda där inne i mörkret, tävlingen var ungefär som ett packman spel! Jag fick springa runt i små gångar där jag skulle samla pumpor, om ett av spökena som gick omkring där i mörkret såg mig tog den med mig till sitt spökfängelse som fanns i labyrintens mitt. 
Jag tycker verkligen att ni ska besöka Eve (som tjejen heter) nedanför slottet för att vara med och tävla om ni inte redan har det för att ni kommer då inte att ångra er! 
Förutom Eve var det fler som hade halloween känslor i torsdags, Mrs Holdsworth stod utanför sitt hus och spanade när jag red förbi.
Hon förklarade för mig att det hade kommit spöken till Jorvik och dem hittar inte tillbaka till sin värld och att de inte kan ta sig tillbaka utan hjälp. Jag erbjöd mig att hjälpa de små spökena och hjälp fick de minnsan, jag hittade 20 förvirrade spöken som drev omkring på Jorvik och alla hittade hem till sin värld.
För det mesta brukar jag nog bara dra omkring och inte göra någonting på halloween förutom att kolla in alla fina dekorationer som folket i Jorvik har satt ut, att detta års halloween blev så händelserik är jag riktigt glad för, lixom inte kunde man väll tro att det fanns spöken och att spöken är så snälla att dem ger en presenter.
Nu ska jag ta och se efter mina fina hästar en sista gång innan jag säger godnatt! :)
 

jag sviker er inte denna gång...

 

Jag är tillbaka!

Hej på er!
Nu är det såhär att jag har saknat bloggen väldigt mycket, för mycket faktiskt sååå... jag ska börja blogga igen! :)
Kommer att prova i nån vecka först så att jag får känna på hur jag hinner med allt men jag tror att detta kommer att bli toppen! :D

Mycket har hänt sen sist.. bland annat har jag sålt Frosttear och Darkshadow men två nya har tagit deras plats. Jag har kommit hem till Skördebygden igen men inte till den platsen jag hade förväntat mig.. vägen till Hillcrest är nämligen avstängd så ingen kan ta sig till Skördebygdens södra delar.
Så jag bor just nu i Jarlaheim, världens mysigaste stad! Alla är supertrevliga och jag har till och med skaffat mig jobb där.
Mina hästar finns i Jorvik stallet som finns ett par meter ifrån Jarlaheims västra port, när jag är på jobbet och  inte kan titta till dem finns Johanna som jobbar i Jorvik stallet där och sköter dem.
Jag har fått massor av nya vänner i Skördebygden och har även träffat en del gamla som jag inte har sett på jättelänge, när jag inte umgås med dem tillbringar jag min tid med min "familj" eller klubben Water Roses! Dem är som min familj eftersom att jag alltid pratar med dem och umgås med dem, vad jag än gör så är de med mig.
Den platsen jag har spenderat mest tid den senaste tiden är i paddocken på paddockön, det är en supermysig plats och det är en plats där man har tid till att tänka. Det är där jag har vart då jag har haft mycket att tänka på eftersom att allt känns så mycket lättare efter att jag tagit ett par varv i skritt. 
Jag har nog blivit lite mer "folkskygg" än vad jag var tidigare, nu för tiden går jag inte och pratar med vem som hellst, jag håller mig till min klubb och mina vänner och det är jag nöjd med! 
 
Jag hoppas att det är någon som blir glad av att jag är tillbaka och jag ska göra så gott jag kan nu den närmaste tiden, men jag vill att ni kommer ihåg att det är jag som bloggar och jag bloggar när jag har tid och lust till det! :)
Jag och Aboo på Paddockön.
 
 

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus