Dödsgrupper

Ibland undrar jag hur stora marginalerna i championaten egentligen är när man har fått ett till synes felfritt lopp.
Vissa dagar har man tur och kommer i en någolunda bra grupp där man känner att man har chansen till en topp 3 placering och i vissa fall så kommer man i en sådan grupp som jag kallar för dödsgrupp eftersom att man känner sig borträknad redan innan start. 
Bara man ser motståndarna vet man att hur bra man än kör så kommer jag inte att bli en av de 3. 
Man kan ju undra hur vissa personer kan vinna såfort de har en bra dag, de har ändå samma utrustning och tar i stort sett samma vägar som alla andra med samma level i den gruppen. 
Pekar inte ut speciella personer i detta inlägg eftersom att det finns många som jag skulle kunna placera in i min absoluta dödsgrupp.
Det stället på banan där mest kan hända är i den väldigt snäva "dödssvängen" som många kallar den och även i Pole behind banan där det är trångt och väldigt svårt att se stolparna, men alla rider ju samma väg visst?
Ibland känns det som att vissa får försprång i starten när de har haft ledningen ända från startlinjen till mållinjen, Men det är väll bara som det känns. 
Kanske är det så att vissa bara är bättre.. så man får väll bara ta och insé att vissa bara är bättre.


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus