Ny kompis till..

För er som även följer mig på instagram avslöjade jag i ett inlägg att under denna vecka kommer jag att provrida en häst! :)
Imorgon ska jag till Moorland för att hämta honom!
Lite bilder som ägaren Sara skickade till mig! :)
Tycker själv att han verkar otroligt fin och lydig på bilderna, Men man ska kanske inte vara så säker på det när man hör namnet... Quicktrouble! :)
Quicktrouble är en hingst på 6år och är ett svenskt halvblod! Han har deltagit i ett par små hopptävlingar som han har visat bra resultat i. Sara berättade att hon tyvvär inte har haft så mycket tid till att träna och tävla med honom så det är en anledning till varför hon vill sälja honom! 
Så jag ska nu ha honom på prov över helgen! :)
Men jag tror och hoppas på att det går bra! :D
 

Nytt språk!

Upptäckte ikväll att Starstable har utökat spelservrarna! Man kan nu även spela SS på Norska! :D kul att våra närmaste grannar också får vara med och uppleva Starstables underbara värld! ^^
 
 

Stuga i skogen

hittade en liten stuga idag i Firgrove och en lada! Jag var kvar uppe i bergen sen igårkväll när jag fotade lite bilder! ^^ var ialafall påväg ner och upptäckte ett hus och en lada! :D
Och ett brant stup som nu fanns framför mig helt plötsligt! på den vägen jag tog mig upp igårkväll!
innuti ladan.
Husets framsida! :)
 

Onsdagsuppdatering

Fallna stjärnor!

Hejsan allihopa!
Ett stjärnfall över Jorvik har inträffat!

Samla stjärnor:
- Stjärnor har fallit från himmelen och de har landat lite varstans på Jorvik. Försök att hitta så många du kan! Om du klickar på kartan och sen på upptäckta platser så kommer du se i vilka områden du kan hitta stjärnorna och hur många du redan hittat! Klicka på stjärnan när du hittar den för att samla upp den!

Samla stjärnor!
Kommer du hitta alla?!

Nytt Western-inspirerat träns:
- Western-inspirerade träns har kommit till Jorvik! Du hittar dem i Fort Pinta, Moorland, Valedale, Silvergladebyn och i Västkobbens fiskeby!

Nya Western-inspirerade träns!
Nya Western-inspirerade träns!

Ändringar i Chatten:
- Efter många förfrågningar och samtal med våra spelare gör vi betydande förändringar av chatten i Star Stable. Stall-chatten har nu ersatts med en chatt som heter "Global". Till skillnad från Stall-chatten som var förvirrande och kunde endast användas i stallområden kan Global-chatten användas var som helst på Jorvik!

Vi tror att detta gör det lättare för alla att hålla kontakten och be om hjälp, var och när du behöver det! I syfte att hålla den Globala chatten vänlig och spam-fri är det bara betalande Star Riders, Lifetime-medlemmar eller tidigare betalande Star Riders som kommer att kunna använda den globala chatten.

Gratisspelare kommer fortfarande att kunna läsa chatten, men kommer inte att kunna delta och skriva i den Globala chatten. Vi vill att den förblir ett bra ställe att ta kontakt med dina vänner i Star Stable! Tillåta obegränsad tillgång till den globala chatten för alla skulle tyvärr göra detta omöjligt.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

SSW- Instagramtävling

KLICKA PÅ BILDEN FÖR ATT KOMMA TILL STARSTABLEWORLD!
 
 
 

Svårast hitils..

Dagens championat erbjöd nog det svåraste motståndet hittils! men man lyckades ialafall knipa en andraplats än en gång! :D
 

Stilhoppningen med OP

Stilhoppningen är över nu och slutade långt över förväntat! :D
Jag och Fire lyckades ta 1:a platsen efter en jämn tävling där det skillde 37,5 poäng till mig och 37poäng till 2:an Cecilia Flowerhill! :D

(Tog inga bilder ifrån hoppningen men tog ifrån prisutdelningen)
änd i am the vinner! ^^
 
 

i Omhoppningen!

 
Kom till Omhoppning! :D:D kan inte tro det! fick 37poäng av 40! ^^ 
stolt över Fire! :)
 

Minievent

är på minievent med OP! väntar på att få starta! ^^ idag är det stilhoppning och man ska vara klädd som "en solig dag på stranden". jag startar som nummer 7! :)

Jorviks stall

var ute och red ikväll och ser ett ljus bortanför Southsilver vattnet uppe i bergen mot jorviks stall! tror att det finns en sådan där "ljus platta" som det finns bland annat i Hollow woods och vid Jaspers hus i ML!

såå fint

köpte precis HELA Firgrove settet! ^^ och då menar jag till både mig och Fire! :D Det är så sjukt fint altså! :D
 

Fort-Pinta banan

tränade Fire på FP-banan idag! Vi har inte ridit den på jättelänge så det var riktigt roligt att köra den igen! ^^ Fire verkade också tycka att det var roligt! :D

 

Druid-frågor

detta borde ju vara den bästa frågan som finns i den mentla träningen! ;)
 

Kvälls-ritt

Tog ut Fire på en kvälls tur i Hollow woods! vi hoppade och galloperade över stock och sten! :) en fin kväll är det! Hade egentligen tänkt att gå på discot men ändrade mig och bestämd mig för att spendera kvällen med Fire! :) OCH Tusse! ;)

Veckans kluring 1

Komentera erat svar! :)
 

Veckans kluring INFO

Hej! kommer från och med nu publicera "veckans kluring" varje fredag! Det kommer att vara olika kluringar från gång till gång! bland annat blir det platser, föremål och "hitta felet". Ibland kommer ni säkert att tycka att det är svårt och ibland lätt så det kommer bli en varierande svårighetsgrad!
Jag hoppas att ni kommer att tycka att det blir kul! :)
Kluringarna kommer att komma ut imellan 17:00 och 20:00 verja fredagkväll med start denna kväll altså! ;)
Så håll utsik varje fredag efter nya kluringar! ^^ 
Och det är såklart bara ifrån Starstable! :D
 
 
 
 

Pole Behind

Jag och Fire har nu tränat lite Pole behind sedan jag kommit hem från skolan! Det var kul och Fire känndes väldigt pigg och samarbets villig! :) vi slog kanske inte vårt person bästa men vi hade ett väldigt bra och effektiv träningspass!
kolla in de fina träden på andra sidan Southsilvervattnet! de är så fiiina! vill att området runt Jorviks stall ska öppna snart! :)
 
 
 

Tävlingen

provade precis den nya tävlingen som Will har startat! tyckte att den var superkul! lagomt svår var den och lagomt mycket hopp,svängar! :)
 
 

Tack!!!

tack alla ni som läser och följer bloggen! :D idag slog vi bloggens rekord på "unika besökare" genom att komma upp i 20besök! :D innan har det som högst varit 17-18! så tack så mycket alla ni som kollar in på bloggen! :)
 

onsdagsuppdateringen

Nytt spännande race!                                                                                                                2013-01-23

Hejsan!
Denna veckas uppdatering innehåller bland annat ett spännande race!

Nytt Race:
- Will uppe vid väderkvarnen i Silverglade har dragit igång det gamla svåra racet runt väderkvarnen igen! Rid dit och prata med honom och se om du kan slå de gamla mästarna! För att få den bästa tiden kan du och din häst behöva ta en del risker...

Deluxe-utrustning!
Firgroves häftiga deluxe-utrustning!

Ny deluxe-utrustning till din häst:
- Nu har äntligen Firgroves deluxe-utrustning kommit till Jovik! Du hittar den i starshoppen i Firegrovebyn. Det har också kommit matchande benlindor till dekorationsshoppen i Silverglade!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Fail...

hehe.. medans jag skrev det förra inlägget så hann tyvvär championatet starta utan mig! så när jag kom tilbaka till SS så stod det att jag hade tagit för lång tid på mig och kunde helt enkel inte tävla mer! 8) hejade istället på de andra! men fick inte ens tröstpris för att jag inte ens kommit över startlinjen! :(
 De som kämpade om första platsen! ;)

MC

snart startar Championatet! jag och Fire är redo! vi har även Gullan med oss! den nyaste kaninen! ^^ hon kommer att få en presentation! :)

Gulligt

Fick bara lova att köpa lite "dekoration" till Fire! han blev så söt med lite blommor! ^^ ska köpa som han kan ha på tränset också! :D
 
 

Ny Header!

yep! nu har jag fixat en ny header till bloggen! :)
 
Vad tycker ni? Fin eller ful? :)
 
 
PS. "länkarna" funkar inte än bara "startsida" kommer att fixa de andra på Torsdag eller imorgon! :) 
 

Shoppingdax

jag började i fredags min shoppang runda runt om i Silverglade och GÅD där jag hann besöka VD, Fiskebyn,Moorland, Gyllenbladenstallet och FP! jag köpte saker på alla ställena och det blev totalt runt 800-900sc och 3000-4000js! men nu och imorgon fortsätter shopping äventyret! ;D
nytt i denna outfiten:
Tröja: ML
Jeans: ML
Skor: VD
Schabrak: Gyllenbladenstallet
Sadelväska vit (syns inte):FP
Kanin vit och svartprickig (syns inte): FP
 
Mina SC jag har kvar! 8D
 

Namnskyltar!

ett mega,jätte jätte, stort tack till Bella som har gjort namnskyltar till mig! :D de blev superfina!! :D tack så heeemskt mycket Bella! ^^

Kolla Även inn Bellas blogg! Bellastarstablez.blogg.se :D:D
 
 
 
PS. är äntligen hemma igen efter att ha varit i Linköping hela helgen! ;)
 

Valedale - sheck

yupp! har nu köpt HELA Valedale settet! både till Fire och till mig själv! ^^ tycker att det är såå fiiint! :D

Bilder!

här är några bilder Bella! c:

Dubbla Star Coins i helgen!


Hejsan!
Vi har en spännande helg framför oss med två kanonerbjudanden!

Dubbla Star Coins:
Köp Star Coins i helgen så får du dubbelt så många!
Samma gäller när du köper Star Rider, då dubblar du mängden Star Coins du normalt skulle fått!

Om du köper 500 Star Coins får du alltså 1000 Star Coins!
Köper du en månads Star Rider får du alltså 200 Star Coins istället för 100!

Horse

Lifetime- medlemsskap:
Köp Star Stables lifetime-medlemsskap och få dubbelt så många Star Coins!

Med lifetime-medlemsskap får du:

     ♦Du kommer vara Star Rider för alltid!
     ♦1200 Star Coins (2400 Star Coins om du köper innan den 11 november)
     ♦100 Star Coins varje vecka!
     ♦Den snygga exklusiva dressyroutfiten!
     ♦Mer unika kläder endast för lifetime-medlemmar!

Ha en trevlig helg!
Star Stable-gänget

Uppdragen = Klara

nu har jag gjort klart alla uppdragen! de var jätteroliga de nya! men nu är de slut! har inga fler att göra jus nu... så man får fortsätta med druidträningen! Avalon tyckte ialafall att jag gjorde ett fantastiskt arbete och fick hans gamla träningsoverall ;) 
Tack tack Avalon! ^^
 
Får väll börja jogga lite oftare nu! ;)

nya uppdraget

nya uppdraget var jätteroligt! :D det är ju en fortsättning på själva huvudberättelse!...tror jagiaf! 8D någon som vet?? ;)
men iaf så fick man först prata med Elizabeth som skickade en till druiden Avalon som bor i Valedale. han hade forskat lite men ville att jag skulle rida och ta lite prover iallafall! proverna är analyserade imorron! ^^

Onsdagsuppdatering

Vad har hänt med vattenfallen?                                                                                                 

Hejsan!
Nya uppdrag väntar i veckans uppdatering!

Nya uppdrag:
- Något mystiskt har hänt med vattenfallen uppe vid Valedale, det har blivit grönt?! Det måste vara något som inte står rätt till! Rid till Elizabeth i Valedale och prata med henne, hon brukar ha stenkoll på vad som händer på Jorvik!
Varför är vattenfallet grönt?!
Varför är vattenfallet grönt?!

Moorland Championatet:
- Championatet i Moorland har kommit igång igen! Två gånger om dagen, under kvällstid, kommer man kunna tävla mot varandra.

Nytt husdjur:
- En ny kanin har kommit till djurshoppen Pet Shop Girls i Fort Pinta!

Nya sadelväskor:
- Nya coola sadelväskor har kommit till väskshoppen i Fort Pinta!

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Vad tror DU?

Ja vad tror DU som kommer att hända i denna onsdagsuppdatering?
Själv hoppas jag väll på att häst funktionen ska komma men egentligen tror jag väll inte riktigt att den kommer imorgon! Men man kan ju alltid hoppas! :D


Tagga Tagga Tagga

Tagga championat nuu!!

Hur man flirtar..

Flirta.. hehe ja och du vill flirta lite kan du prata lite med charmtrollet Nichole! ;D hehe.. lite exempel på hur mäster flirtaren jobbar! ;)

Följ oss på..

nu kan du även följa bloggen i mobilen via instagram! :D
Sök bara på "StarstableNichole" och följ mig för att se vad jag gör på SSO varje dag även om du inte har en dator i närheten!

Championat vinnaree!

yeeeeey! :D:D:D äntligen vann jag igen! ^^ im happy and i know it! :D:D

Har ni märkt?

har ni lagt märge till att det finns en ny "flik" till höger där det står info om mig,kategorier, mm.? jag kallar den för "prisväggen" och där kan man se hur många priser som jag fått i Championatet! :)

Morgon tävling

Har tävlat lite med några kompisar nu på morgonen! :) vi körde Marleys hoppbana, förstan till tävlingar och smala flaggor! det var superkul! :D nu ska jag rida till druidträningen! :)

OP kväll

drar på grillning med några tjejer ifrån OP!

Gick till frisören

Mitt i disco vimmlet kände jag bara för att ja... förnya något.. jag visste först inte vad innan jag kom på det. Frisyren! jag måste fixa frisyren!
jag har ju haft den i 3-4månader nu och jag började bli lite trött på den. Men jag blev faktiskt nöjd med den nya! :D:D gillar att ha håret uppsatt! :3
Vad tycker ni om den nya frisyren? :) gillar ni den bättre än den gamla eller den förra bättre? :)
 
hehe.. vem vet kanske byter snart igen om jag inte gillar den! ;)

Discotime

Nu äre såhär att jag står och dansar för mig själv på Café Pinta bara för att ingen vill dansa med mig! :(
någon som vill det egentligen??
är forever alooone!
Jag som köpte nyaa Disco-handska och skor & allt!
Komsi komsi kisse katten jag bits inte
Här är mina nya hanskar och skoor! ^^
 
 

Den evige tvåan?

altså... nu är det tredje gången på rad som jag kommer tvåa! den första gången tänkte jag "åååh nu har jag äntlige fått ett silver också" men nu vill jag inte ha silver längre! jag vill ha lika många rosetter av varje eller mest guld! 8D men aja så går det om man rider in i samma sten för tredje gången i rad också...
Stenen som jag nu lyckades rida in i för tredje gången i rad.. alla tre gånger jag har kommit på andra plats..
Men nu hänger ialafall den också på väggen! känner mig väll ganska nöjd ändå med vad jag och Fire har fått ihop samanlagt fast att den där stenen är ivägen! (kan inte släppa det med stenen) men en dag hoppas jag att väggen kommer att vara full med rosetter! :)

Championat!!

nu kör vi mot guld!!

Nytt?

jag tror att det har kommit ett nytt bord uppe vid Valedale. det finns uppe vid vägen som leder till Valedalesjön fast om man svänger av vägen på typ mitten och rider till vänster! ;) Såg ialafall bordet när jag red uppe på vägen som inte är öppen än! :)
Ganska mysigt ser det ut att vara! :)
 
Dock så vet jag inte riktigt om det har varit såhär länge men det är ialafall fint! :)

Litet hus

hittade ett litet litet hus i Valedalebyn! dörren stod öppen så jag red in och kikade lite! Men kan berätta att det var välldigt trångt där inne så att ett tips är att inte besöka den med dina vänner för att ni får garanterat inte plats! ;D
 
PS. Mitt FRAPS fungerar igen!! :D:D så nu blire bilder minsann! ;D efterssom att jag har tagit kort med PrtScn innan så har jag ju bara kunnat ta ett kort men nu ni.. nuu blire flera bilder! ^^

balans träning

Jag och Fire kör balans träning på hög nivå! att kunna gå på ett vingligt staket vidd Gyllenbladet-stallet är inte illa det inte!

Championat


Onsdagsuppdatering

Nya kläder och husdjur!                                                                                                     2013-01-09

Hejsan!
Våren är på intåg på Jorvik. Snön har äntligen töat bort och nu går vi mot ljusare tider!

Ny utrustning:
- En ny laddning av utrustning har kommit till utrustnings-shoppen i Firgrove! Rid dit och kolla in den!
Ny utrustning till din häst!
Ny snygg utrustning!

Nytt husdjur:
- En ny liten hundvalp har kommit till djurshoppen Pet Shop Girls i Fort Pinta!

Ps. Glöm inte bort att träna med din druidinstruktör i veckan! Ds.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

I AM THA MASTER

yeeeaapp! 8D jag är MÄSTARE! :D:D hade event med OP idag! det var marathon! ^^ dock kom jag typ sist efter ungefär 5st "farligt fall" 8D men men... vi fick köra en till tävling efteråt där vi skulle springa 3 varv runt FP! (Bara stallet och shoppen/banken...) och jag vaaann! :D så nu är jag mästare i 2 elr om det var 1vecka! :)

No blugging

Halloooj! :D nu under helgen kommer jag inte blogga någonting! Iallafall inte under fredagen och lördagen! Det beror på att jag är i Stockholm och ska åka hem på söndagmorgon! Ville bara förvarna er! ;)

Seee ya! :D

Bästis

Luff yu Siri! du är bäst och det kommer du alltid vara! :D luff yu! :D
 

OP!<3

Ocean Panthers är serriöst världens bästa klubb med underbara medlemmar och världens underbaraste ägare Lily Rainstorm! jag och några till var med och hjälpte Lily som fotade till nästa klubbevent! spännande vad det kan vara för något! :D

Druidträning

Nu har jag fått ny druidträning och denna gång måste jag bli "populär". jag och Fire kämpar på så gott vi kan!
Tränar "korseld" eld kommer emot en i linjer från olika håll! :)
Lektion 2: Precisionsträning! att man ska följa pilarna i olika figurer utan att stanna och innan tiden är ute ska man ha hunnit gjort alla! :)
Lektion 3: Fjärilar! man ska fånga 20st fjärilar innan tiden är ute! :) det är bara att rida i närheten av dem så fångar man dem! :D
Lektion 4: Filbyte! man ska rida i de upplysta fälten och när druidtränaren säger att man ska byta rider man till där det är upplyst! :)

onsdagsuppdatering!

Druidträning!                                                                                                                            

Hejsan!
Hoppas att alla har haft en fin jul och en härlig nyårsafton

Nya uppdrag:
- Det är dags att öva upp dina färdigheter hos druiderna! Rid till Elizabeth i Valedale och prata med henne! Du måste ha rykte "gillad" med Aideens beskyddare: Solens cirkel, för att kunna träna med din druidinstruktör.
Druidinstruktör
Din druidinstruktör väntar på dig!

Nya kläder:
- Nya kläder har kommit till Moorland! Du hittar de nya kläderna i stjärnshoppen.

Nytt husdjur:
- Det har kommit en ny liten katt till djurshoppen Pet Shop Girls i Fort Pinta!

Nytt race:
- Förra veckans släpptes ett nytt race uppe vid Firgroves Bergspass! Racet heter Pole Bending Apocalypse och du hittar det längs med Bergspasset mellan Valedalesjön och Firgrove.

Vänliga hälsningar,
Star Stable-gänget

Minns ni?

ja. minns ni när paddoken i Valedale kom? när alla var där och red runt ? det var fullt med hästar och ryttare.. Nu när man rider dit är det bara tomt.. ingen är där längre känns det som! det är synd tycker jag.. det är ju en så himmla fin plats med en jättefin utsikt!

Första korvgrillningen!

Jag var påväg till Valedale för att börja plocka ihop mina saker i mitt hus så att jag skulle kunna flytta dem på lördag när jag helt plötsligt blev sugen på lite korv! så jag red till VD och köpte mig ett paket korv och .... ja nu sitter jag och grillar korv för första gången! :)

Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus