Min familj

Jag är det enda barnet i min familj, så den är väll inte precis så stor!
Mina föräldrar heter Björn och Agnetha, de bor i ett litet hus nere i Vingårdens Trädgård där de jobbar!

Min pappa Björn är en välldigt glad och trevlig persson som har välldigt stor kärlek till naturen, han blir välldigt uppspelt varje gång han har lyckats odla någon vacker blomma eller annan växt!
Han är våran solstråle i våran famil som egentligen inte bryr sig så mycket man kan väll säga att han inte riktigt känns närvarande ibland bara för att han har så mycket annat i huvudet som han går och tänker på.
Man kan väll beskriva min pappa som en glad person som bryr sig om naturen och livet, en person som inte bryr sig om vad andra tycker och är välldigt tankspridd!

Min mamma Agnetha kan verka välldigt sur och grinig de första gångerna man träffar henne men är egentligen ganska snäll! Hon gillar att arbeta hårt och även personer som kan arbeta mycket, hårt och effektivt!
Om man vill imponera eller bli bra vän med min mor måste man bevisa att man kan arbeta.
Hon är fantasifull och kan komma på nya ideér som hon även kan utföra även fast det inte blir gjort på de allra smartaste sätten. En arbets människa är vad hon är, från topp till tå!
Många arbeten har hon haft men har ofta fått sparken för att hennes arbetsgivare har tyckt att hon nästan har blivit galen, men nu har hon ju funnit sin plats i Vingårdens trädgård och det känns ju välldigt sjönt!
Man kan beskriva min mamma Agnetha som en välldigt arbetsvillig person med starka åsikter och hittar på kreativa lösningar/ideér.
 
Bild ifrån arkivet.


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus