Info ~ Lemonheart

Lemonheart ellr Nemo som han kallas är en 15årig Jorvikisk ponny som är uppvuxen i Skördebygdens södra delar.
Nemo växte upp på en gård som är inriktad på ponnygalopp och att ta fram hopphästar i elitklass, han bodde där i 10 år innan han köptes av familjen Jarlasson som bor vid Jorvik Stallet.
Familjen Jarlasson tränade honom flitigt och deltog i många galopptävlingar där de fick fina placeringar men den glädjen varade bara i 4år då Nemo under ett lopp fått en spik i hoven och fick genomgå flera svåra behandlingar.
Läkarna tyckte att det var bäst om Nemo fick en ny ägare bara för att han skulle få en nystart efter behandlingen, såklart tyckte familjen Jarlasson att läkaren var helt galen när han sa vad han tyckte.
Det slutade med att Nemo fick stanna hos familjen Jarlasson men efter ett tag märkte dem att de inte kunde ha kvar honom, de hade inte tillräckligt med tid för honom så de kontaktade mig eftersom att jag en gång hade berättat för dem att jag var intresserad av att köpa en ponny.
Idag bor han i Jorvik stallet och har inte långt till sina gamla ägare som bor ute på padockön som brukar hälsa på honom lite då och då.
 
Namn: Lemonheart
Smeknamn: Nemo
Ålder: 15år
Ras: Jorvikisk ponny
Mankhöjd: 136cm
Kön: valack
 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus