Min bakgrund

Jag föddes på andra sidan Southsilvervattnet för 14år sedan i byn Hillcrest!
Det är en väldig mysig by uppe i bergen där alla kände varandra och alla var trevliga.
I 10år bodde jag i Hillcrest med min mor och far Agnetha och Björn men även min häst Aboo eller Airblood som han heter! 
Aboo fick jag när jag var 9år och han var ett nyfött föl, han har såklart varit en stor del av mitt liv.
I Hillcrest var det tufft ibland med mycket hårt jobb men det fanns ändå ett lungn över byn, byn ligger lite avskärmat ifrån omvärlden där det ligger uppe i bergen och det är inte alltid så lätt att ta sig därifrån.
Om vintrarna hade vi det som svårast när alla vattenledningar i stallen frystsönder och alla i byn fick lov att pulsa ut igenom snön för att ta sig fram till brunnen. Det hände ibland att alla vägar ner ifrån berget snöat igen så att man inte har kunnat ta sig ned på ett par veckor, ibland har det kommit en traktor ifrån Jarlaheim och plogat vägen så att vi har kommit ned. 
Det var tufft att bo i Hillcrest men jag gillade det och jag saknar det otroligt mycket!
 
Sommaren efter att jag fyllt 10år åkte jag på ridläger till Moorland i Silverglade.
Det var nervöst i en början och jag hittade inte så bra men jag lärde mig efter hand. När jag kom dit fick jag låna en häst eftersom att jag inte fick ta med Aboo. Firewarrior var hästen jag lånade och jag kände att han var något speciellt från början.
I början var han välldigt blyg eftersom att han inte var så van vid andra människor än sin ägare, det var hans första år i Moorland också.
Jag red honom varje dag den sommaren och vi fick utöver lektioner och uteritter hjälpa mäniskorna runt om i Silverglade med olika saker, det var väldigt kul och jag lärde känna de flesta invånarna!
 
Efter att sommaren tagit slut fick jag köpa Firewarrior för en billig summa Jorvik shillings som jag såklart tackade ja till! 
Det blev aldrig någon flytt hem till Hillcrest igen efter sommaren, jag trivdes för bra i Silverglade och jag flyttade runt i de olika byarna tills jag tillslut bosatte mig i en lägenhet uppe vid Vingården.
I Vingården har jag bott i snart mer än ett halvår och jag trivs riktigt bra! Mina föräldrar flyttade också till Silverglade innan sommarlovet börjat och tog med sig en underbar present, nämligen Aboo! Så han fick äntligen komma tillbaka till mitt stall och träffa alla mina andra hästar.
De flyttade till Vingårdens trädgård och började sakta men säkert bygga upp den till sitt ursprungliga jag och fint blev det! 
 
När bron över till Skördebygden äntligen blev lagad packade jag ihop mina saker för att flytta tillbaka till Hillcrest men området mot skördebygdens södra delar var avspärrat. 
Det var såklart en stor besvikelse att få se att det bara var ett ataket emellan mig och mitt hem men jag red istället bort till Jarlaheim och Jorvik stallet där jag fick både stallplatser till mina hästar och även en lägenhet.
 
Jag trivs välldigt bra i Skördebygden men jag saknar mitt Hillcrest så mycket! <3 
 
Arkiv bild från vintern 2012
 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus