Inläggs torka

Denna vecka har väll inte varit den mest aktiva veckan för bloggen och bättre blir det inte heller. Jag åker nämligen till Västerås imorgon bitti för att spela innebandycup, så det blir inte så mycket aktivitet i helgen. kommer att komma hem på söndag, vilken tid vet jag inte! 
Imorgon är det freddag och det kommer att publiceras en ny kluring ifall att jag hinner att fixa det inlägget innan jag åker imorgon! Det kommer att bli tidsinställt och det betyder att om någon komenterar sitt svar efter att jag har satt det som tidsinställt så kommer den eller dessa personers namn inte komma med i inlägget!
 
Just nu rider jag runt vid Törne efter att levlat Basse idag! Han är nu uppe i level 10 och kommer att komma upp i level 11 imorgon! Har inte varit online så mycket idag på grund av skola, läxor och fotbollsträning. 
Jag lovar att försöka förbättra mitt bloggande till nästa vecka! Men ibland blir det verkligen torka på uppdatering och mina ideér för vad jag ska skriva om! så nu frågar jag ER! 
 


KOMMENTARER
Nathalie Mcstar

Buggar &/Eller Typ ridlektioner :3

2013-04-19 15:05:22
URL: http://nathaliemcstar.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus