Underbar nyhet!

Jag tror inte att det är många som har missat nyheten om at frieser hästarna kommer! 
Själv älskar jag verkligen den nyheten och har redan bestämt mig för att köpa sen! Jag kommer då att lägga sparandet på hyllan för att kunna köpa en av de underbara hästarna! 
 
Ärnyfiken över vilket stall de kommer att komma till, på bilderna över hästarna befinner de sig i paddoken vid Steve och i Hollow Woods. Mina tankar för mig till Valedale eller Vingården! 
Det skulle definitivt vara väldigt mysigt att få in lite hästar i stallet uppe på Vingården som har stått tomt ett bra tag nu, ännu mysigare skulle det såklart om frieserhästarna hamnade där! 
Blir även kul att sso inte gör alla hästarna i samma "storlek". De avslöjade ju i nyheterna att frieser hästarna kommer att vara större än de som redan kommit! 
Är även väldigt nyfiken och hoppas på att manen och svansen kommer att finnas tillgängliga hos de nya häst frisörerna! verkligen vackert med en riktigt långt vågig man på fler än frieserhästarna! 
 
hehe som sagt är jag riktigt förväntansfull över detta, jag tar mig tillockmed tid att göra detta långa inlägg helt skrivet ifrån mobilen! ;) 
jag har nu kommit ner till Linköping för ännu ett examens firande, igår och idag var jag i Stockholm för att fira ännu en examen och även för att se och träffa Oscar zia & Robin stjernberg! <3
säger bara det fyyyyy fawn va snygg Oscar är och gosig! Fick en kram när han skrev autografer! :D 
 
aja nog om Det! Jag kommer hem på söndag igen! :D stackars pollar som inte får mat tills dess! <3


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus