Vad är det som händer?

Jag vet inte vad det är med mig nu..
Jag säljer Basse, köper en ny häst som jag nu funderar på att sälja.
Firgrove som har varit mitt hem en lång tid känns inte som mitt hem längre och jag har fått planer på att flytta men jag vet inte vart.
De underbara klubbarna som jag senast var med i (Frost Rainbows & Ocean Panthers) slutade jag i men inte på grund av dem utan pågrund av mig. 
Fire har fått stå i stallet själv utan att få kommit ut nu i en lång period de senaste veckorna och har tillockmed glömt bort att jag måste utfodra honom.
Jag har inte heller skött mig när det gäller bloggandet, bloggen har varit död på inlägg nu i 2dagar ungefär och det beror på att jag har börjat få upp ögonen för mitt liv utanför sso också. Innan kan det ha varit så att någon har frågat mig om vi ska hitta på nått elr åka till stan och shoppa, då har jag brukat komma på någon bortförklaring till varför jag inte kan men aldrig sagt att jag ska hem och spela sso.
 
Vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt sso liv just nu, om jag ska fortsätta som innan och rida alla banor varje dag och levla mina pollar och bli allmänt osynlig för varje dag eller om jag ska flytta och typ starta om på nytt. Kan starta om på nytt här på bloggen också skriva lite om mig som sso personen och IRL personen Nichole Starrock! 
Vad tycker ni om det? att starta om på nytt?
Har funderat på att kanske flytta till Fort Pinta, där är det så mysigt med stränderna och de vackra träden! Känner mig alltid glad när jag är där.
Varje gång jag rider omkring i Firgrove nu efter att jag sålt Basse ser jag endast den vackra Morgan hästen som står och ser mot mig borta i stallet. Problemet med det är att jag har sålt honom, han kommer inte komma in i mitt liv på ett bra tag. 
Senare kanske jag köper tillbaka honom men inte nu, jag klarar det inte just nu.


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus