Bloggpaus

Som ni har märkt så har jag inte bloggat nu på ett tag och det beror på att jag har varit nere i Linköping och hälsat på vid min syster!
Så man kan väll beskriva det som en ofrivillig bloggpaus! 
 
Nu är det såhär att det kommer att komma en till bloggpaus som jag tar nu fast denna gång är den mer medveten!
Det är såhär att jag kommer att vara borta i ett par dagar nu denna vecka så kommer inte kunna blogga eller logga in på sso under den tiden! Anledningen till att jag är borta är för att jag ska till Stockholm imorgon bitti och på kvällen bär det av till Friends arena för att se ONE DIRECTION!!! ska bli sjukt kul och som jag har längtat! :D :D ^^
 
Nästa vecka tror jag att jag kommer tillbaka och då ska jag lixom börja om på nytt med ett litet inlägg om vem jag är (IRL), karaktären Nichole Starrock, ny bloggdesign och info om ALLA mina hästar! 
När det gäller infon om mina hästar så kommer jag att skriva om en häst per dag! ;) :)
 
Men ialafall så TROR jag bara att jag kommer tillbaka nästa vecka! det beror lite på när den nya bloggdesignen blir klar! :) 
 


KOMMENTARER
Alexandra Flowerforest

I will miss U Niccis :( <3

2013-05-10 21:50:16
jonna

hej nichole! jag hittade din blogg en dag och jag undrar vad starstable är för spel? är det gratis? måste man installera det? är det ett kul spel? kram elise

Svar: det är ett hästspel som man spelar online direkt på datorn! Man laddar ned det på datorn och man kan ta bort det, det är ingen stor process att ladda ned! I början är det gratis då man får sköta sin häst och göra uppdrag i ett ganska begränsat område, efter ett par dagar kommer "testperioden" att ta slut och om man vill göra fler uppdrag måste man bli Starrider som man blir genom att betala en summa kronor! :) När man är starrider får man även tillgång till hela området som finns, inte bara den lilla del man startade på! Man kan spela utan starrider men man kan inte hoppa eller ta del av uppdrag elr eventuella uppdateringar som inte finns i "icke starrider- området".Det är ett superkul spel verkligen! det är lixom ett sådant spel som man inte riktigt vet om det slutar för det kommer nya saker varje vecka i onsdagsuppdateringar! :)

Jag rekomenderar det stort om du är sugen på att testa! :D
//jenny Wahlén

2013-05-10 21:52:18
jonna

hej det var min kompis som gjorde att det stod elise och beckström istället för beckstrom. hon heter elise. hehe förlåt

Svar: gör inget! :)
//jenny Wahlén

2013-05-10 21:53:23
jonna

tack tack tack nichole! jag testade det men när jag inte fattade så mycket av hur man liksom började fick jag en gubbe av min kompis som har slutat. jag heter filippa goldforest.

Svar: du... jag vet att du är Alex! du behöver inte låtsas. ser lixom IP adressen.. ;)
//jenny Wahlén

2013-05-11 18:07:38


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus