Ödesryttarnas gårdar?

Det finns mycket att fundera på som gäller Trdgården som sakta men säkert växer fram.
Jag har tänkt ganska mycket på detta och tror ganska säkert att det kommer att finnas 4st "gårdar" i trädgården, Solgården och mångården finns i stort sett men det är ju 2 styckna kvar. 
De 2 som inte är klara tror jag kommer att heta Stjärngården och Blixtgården, pga att detta är sso, nästan allt är en del av äventyren! 
Jag tror även att de ska komma eftersom att det fyra ödesryttarna Anne, Linda, Lisa och Alex har olika tecken, Anne = Sol, Linda = Måne, Lisa = Stjärna & Alex = Blixt.
 
Hela trädgården kanske har en stor betydelse längre fram i huvudberättelsen! 
Det kanske var så att när de första gången byggde upp trädgården var det för de fyra ödesryttarna, det är deras olika "gårdar".
 
Vet inte om jag kan få ut allt jag har i huvudet just nu har tänkt på detta hela dagen och är sjuk så tänker inte helt klart just nu.
Allt fladdrar mest omkring men en sak är säkert att trädgården kommer att vara med i huvudberättelsen! Är faktiskt ganska säker på det! Imorgon ska jag se om jag kan finna någon som vill ge mig lite spoilers över om det blir en till "gård". 
Vet att inlägget blev ganska rörigt men jag har så svårt att lixom skriva "prydligt" när jag är glad och bara vill berätta mina tankar! 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus