Utrustning & nya medaljer

Sso hann publicera uppdateringen på hemsidan innan de stängde ner servern och man kunde höra missnöje från flera personer på sso. De som klagade tyckte att dagens uppdatering var aldeles för liten, när jag hör någon som säger så tänker jag på vad det egentligen vi fick förra veckan då vi fick en ny butik, en ny ryktesfraktion, uppdrag och tillgång till att köpa 8st hästar! 
Förra veckan var det ju en ganska stor uppdatering och man ska inte förvänta sig så jätte mycket veckan efter men att starta ett nytt championat är välldigt stort, det är inte så lätt att hålla ihop allt när flera spelare ska köra lopp samtidigt och emot varandra!
 
Jag är ganska nyfiken på hur de nya rosetterna kommer att se ut och hur kläderna och utrustningen kommer att se ut! Nyfikenheten av hur häst utrustingen kommer att se ut är stor! 
Kläderna som redan finns är välldigt trädgårdsinspirérade, så jag undrar verkligen hur de har fått till alla träns, sadlar & schabrak. 
Skulle vara fint med blommmönster och färger ifrån själva trädgården! 
 
Men nu är det bara att vänta tills servern öppnar igen, det finns inte så mycket annat att göra! :)
Den en gång så vackra trädgården, börjar se ut som den en gång gjorde!


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus