Brutna tandens ö

Jag tror att de flesta har lagt märke till den lilla ön som ligger utanför Paddockön och som man kan se ifrån Stablebuck's.
På ön kan man se en ruin och en trasig bro som oturligt nog är enda vägen ut dit, men vad var det för hus och vad har hänt med det?
Det borde ju ha varit någon som har bott där en gång men vad kan ha hänt med husets ägare? Lämnade han stället eller började det brinna och personen dog inne i huset?
Egentligen vet vi ju inget om detta ställe, det enda som går är att gissa och komma på ännu fler frågor om detta ställe.
Något man kan fundera på är varför det heter "den brutna tandens ö", har det kanske en koppling till dess ägare eller till vad som kanske har hänt där? 
 
Anledningen till att jag skriver detta är för att jag själv är väldigt nyfiken på vad som väntar oss på ön och för att jag gärna vill höra vad ni har för tankar kring den! Så berätta era tankar om ön! :)
 
 


KOMMENTARER
Nadine Duskwater

Ja jag undrar mest hur man kommer ut till den jag ska försöka leta mer fakta om det lilla mystiska platsen och även försöka komma ut till den genom att använda yt till hjälp.
Önska mig lycka till och kolla gärna min blogg: starstablebloggnadine.bloggo.nu
:-d

2015-05-18 09:48:05
URL: http://starstablenichole.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus