Dundersvårt

Idag blev jag vänligt iställd med den södra avdelningen av Jorviks fiskeklubb, det betyde att jag skulle få ta mig ann Dunderlaxen.
Det var verkligen inte lätt och jag tror att jag fick lov att byta fiskeställe minst 5gånger för att det där snabba monstret smet hela tiden.
Eftersom att detta bara var den första legendariska fisken i Skördebygden och enligt mig svårare att fånga än de i Silverglade och GÅD, så borde nästa legendariska fisk bli en ännu större utmaning.
Jag tycker och tror att dest högre rykte vi får desto svårare blir det att fånga de legendariska fiskarna, eftersom att Mr. Pike är så övertygad om att vi inte är redo än för nästa fisk så borde den vara svårare eller så är den farligare..
Nästa fisk är iallafall Ultrasillen och om jag ska bedömma den efter namnet så känns det som att det är en snabb rackare och har som det verkar på Mr. Pike dödat flera fiskare. 
Det kommer att bli spännande, men om jag ska kunna fiska den rackaren så får jag kämpa på med de dagliga uppdragen som jag just nu ligger en dag efter med! ;)
 
 
 


KOMMENTARER
Haley (Harley ehehehe )

Just nu har jag en utlottning där du kan vinna 500 StarCoins! Det enda du behöver göra är att lämna en kommentar med din karaktärs namn i kategorin som heter ''Tävlingen:D '', missa inte chansen och lycka till :)

2013-11-18 19:09:34
URL: http://ssohaley.blogg.se


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus