En level upp

Idag gick jag ÄNLIGEN upp i level 15, kändes så skönt att man inte behöver sitta och glo på en mätare som är 15xp ifrån att gå upp i level längre! 
Undra om sso tänkte på att de medlemar som inte har gått upp i level och som gjort alla uppdrag (förutom juluppdragen 2011) endast hade 15xp kvar, eftersom att man fick 15xp när man kört tävlingen.
Jag gillade faktiskt denna uppdatering även om jag inte har letat efter så många spöken...
Förutom tävlingen(som var awesome) och spökena så älskar jag verkligen de nya djuren! så söta, fast tänker dock inte köpa någon av dem eftersom att jag knappt använder de djur som jag redan har.
Resten av kvällen blir nog sso fri eftersom att jag måste plugga på till ett engelska prov som jag måste klara imorgon, har fullt upp i skolan denna vecka eftersom att jag är med och ska spela upp en teater samt visa upp en del av mitt skolarbete för Krister Fuglesang som besöker min skola på fredag. 
Så förutom att plugga till provet imorgon måste jag skriva rent en del texter som jag har skrivit om rymden på både svenskan och NO lektionerna.
Ska även försöka att få till ett par tidsinställda inlägg tills imorgon eftersom att jag inte riktigt vet om jag måste stanna längre i skolan eller inte pga att vi kanske måste träna lite mer på våran pjäs...
Jag kommer annars tillbaka på fredag om jag inte åker hem imorgon! 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus