Min nästa häst?

Nu har jag nästan kommit upp i level 10 med Nemo så det har börjat dragit igång mina tankar på mitt nästa häst köp.
Det finns många hästar som jag skulle kunna tänka mig att köpa men mitt val står nog mest mellan dessa 4.
Oldenburgare - Fort Pinta.
Har gillat denna ända sedan den kom till FP men har aldrig vågat köpa den eftersom att jag är orolig att det inte kommer att vara en "Nicho" häst!
Jorvikisk ponny - Fort Pinta.
Älskar denna lilla filur, jag gillar färgen och det söta huvudet. Helt klart en ponny för mig! Dock så vet jag inte om jag vill ha en ponny som mitt nästa köp.
Appaloosa - Marley's.
Åååååh! Kan inte annat än vara avundsjuk på alla som har denna sjönheten. Om ni inte visste det så är Pippi Långstrump en av mina barndoms favoriter och har då alltid gillat Lillagubben. Jag gillar vita och svarta hästar så en vit appaloosa med svarta prickar är ju lixom helt perfekt! Vet dock icte varför jag inte har köpt den än.
Paint, Tobiano - Marley's.
Detta är en häst som bara har växt och växt i mina ögon. Först när den kom så var detta den häst jag gillade minst av painthästarna men nu har jag insett att den är riktigt vacker. Varje gång jag rider förbi Marley's gård nu för tiden tar jag mig alltid tid till att kolla in denhär skönheten!
 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus