Söthet slår seghet

Den senaste tiden har det vart Nemo som har varit den häst jag har ridit mest.
Det är många som tycker att ponnysarna är för sega och bara är jobbiga eftersom att man inte årkar levla dem. 
Själv har jag en enorm kärlek för dessa små busfrön som i mina ögon inte är det minsta sega, för min del får de vara hur sega som hellst bara de är lika söta.
Ponnysarna är speciella eftersom att de är mycket mindre än de andra hästarna och det är något med hästar som är annorlunda som får mig att smälta. 
Den såkallade ponnymanen som bara ponnysar kan ha får dem att få den där busiga glimten i ögonen som är väldigt söt hos ponnys.
Jag hoppas på att det kommer fler ponnys i framtiden men med lite mer varierade färger, tex så kom det ju en nästan identisk ponny till skördebygden fast den hade svart man och inte vit som den i Fort Pinta.
En av mina favoriter är den isabell färgade ponnyn som finns i FP, Isabell färgade hästar är bara "too die for" i mina ögon och när den ponnyn kom blev jag kär. 
Anledningen till att jag inte köpte den är nog för att jag hellre vill ha en "vanlig" häst som är isabell färgad, men om det inte kommer nån sådan häst snart slår jag nog till på ponnyn istället.
Men.. MEN den finaste ponnyn jag vet i sso är ju såklart den som jag har i min ägo.. Jag må va svag för isabellponnyn men Nemo är verkligen något extra.
Pownie power är det bästa som finns.<3
 
 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus