Jag är tillbaka!

Hej på er!
Nu är det såhär att jag har saknat bloggen väldigt mycket, för mycket faktiskt sååå... jag ska börja blogga igen! :)
Kommer att prova i nån vecka först så att jag får känna på hur jag hinner med allt men jag tror att detta kommer att bli toppen! :D

Mycket har hänt sen sist.. bland annat har jag sålt Frosttear och Darkshadow men två nya har tagit deras plats. Jag har kommit hem till Skördebygden igen men inte till den platsen jag hade förväntat mig.. vägen till Hillcrest är nämligen avstängd så ingen kan ta sig till Skördebygdens södra delar.
Så jag bor just nu i Jarlaheim, världens mysigaste stad! Alla är supertrevliga och jag har till och med skaffat mig jobb där.
Mina hästar finns i Jorvik stallet som finns ett par meter ifrån Jarlaheims västra port, när jag är på jobbet och  inte kan titta till dem finns Johanna som jobbar i Jorvik stallet där och sköter dem.
Jag har fått massor av nya vänner i Skördebygden och har även träffat en del gamla som jag inte har sett på jättelänge, när jag inte umgås med dem tillbringar jag min tid med min "familj" eller klubben Water Roses! Dem är som min familj eftersom att jag alltid pratar med dem och umgås med dem, vad jag än gör så är de med mig.
Den platsen jag har spenderat mest tid den senaste tiden är i paddocken på paddockön, det är en supermysig plats och det är en plats där man har tid till att tänka. Det är där jag har vart då jag har haft mycket att tänka på eftersom att allt känns så mycket lättare efter att jag tagit ett par varv i skritt. 
Jag har nog blivit lite mer "folkskygg" än vad jag var tidigare, nu för tiden går jag inte och pratar med vem som hellst, jag håller mig till min klubb och mina vänner och det är jag nöjd med! 
 
Jag hoppas att det är någon som blir glad av att jag är tillbaka och jag ska göra så gott jag kan nu den närmaste tiden, men jag vill att ni kommer ihåg att det är jag som bloggar och jag bloggar när jag har tid och lust till det! :)
Jag och Aboo på Paddockön.
 
 


KOMMENTARER


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress: (om du har)


Kommentar:
:-) :-( :-P :-d :-O ;-) ;-s ;-( :-| :question: :rolleyes: :love: :blush: :mad: :cool: :tired: :bigeyes: :thumbup: :thumbdown: ;-P



Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
Vinn presentkort, helt gratis! - www.vinnpresentkort.nu
PokerCasinoBonus